Τα τοπ 7 beauty looks της εβδομάδας!

Βιβή Αγγελάκη
Τα τοπ 7 beauty looks της εβδομάδας!

Οι καλύτερες εμφανίσεις της εβδομάδας που πέρασε!

Και αυτή η εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και πραγματικά οι διάσημες κυρίες του Hoolywood έκαναν πολλές λαμπερές εμφανίσεις. Πραγματικά, δεν ξέραμε ποια beauty look να πρωτοδιαλέξουμε για να σας τα παρουσιάσουμε... καθώς οι εμφανίσεις που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον ήταν πολύ περισσότερες από 5, που σας παρουσιάζουμε κάθε φορά.

Έτσι, λοιπόν, δείτε παρακάτω τις 5+2 καλύτερες εμφανίσεις της εβδομάδας που πέρασε και τολμήστε κάτι διαφορετικό στο συνηθισμένο, καθημερινό beauty look σας. Δεν θα χάσετε!

1)Karlie Kloss

Η Karlie απέδειξε για άλλη μια φορά με αυτή την εμφάνισή της, ότι μπορείτε με απλές κινήσεις και λίγα προϊόντα, να απογειώσετε τις βραδινές εμφανίσεις σας! Πιάνοντας τα μαλλιά της ψηλά, σε έναν ανέμελο κότσο, άφησε τα χαρακτηριστικά του προσώπου της να αναδειχτούν με τον καλύτερο τρόπο. Η φρέσκια και νεανική επιδερμίδα της έλαμψε ακόμη πιο πολύ με τα φλας των φωτογράφων, ενώ το έντονο κόκκινο κραγιόν με κρυστάλλινη λάμψη στα χείλη της, έγινε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

spl883289 012

2) Jennifer Lopez

Τι να πρωτοπεί κανείς για τη J.Lο; Η αγαπημένη star σε κάθε της εμφάνιση κάνει τα φλας των φωτογράφων να αστράφτουν μανιωδώς, αφενός για τις τολμηρές αλλά πάντα στιλάτες ενδυματολογικές επιλογές της, αφετέρου για τα εντυπωσιακά beauty looks της. Στη συγκεκριμένη, λοιπόν, προχθεσινή εμφάνισή της, τα συνδύασε όλα: Νέες τάσεις στα νύχια, στα μαλλιά και στο μακιγιάζ της! Η σταρ λοιπόν επέλεξε να πιάσει τα μαλλιά της ψηλά σε ένα χαλαρό ponytail, το οποίο έπλεξε στη συνέχεια, σχηματίζοντας μια όμορφη γαλλική κοτσίδα. Για να κάνει το look της πιο βραδινό, ολοκλήρωσε το hairstyle της , γυρνώντας τη γαλλική κοτσιδούλα της γύρω από τη βάση του ponytail, κάνοντας έναν όμορφο κότσο. Όσο για το μακιγιάζ της, η σταρ επέλεξε να τονίσει τα όμορφα μεγάλα μάτια της , φορώντας στα χείλη της ένα ουδέτερο χρώμα gloss με διακριτική λάμψη. Τέλος, επειδή η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά στις λαμπερές εμφανίσεις, το μεταλλικό ροζ χρώμα στα νύχια της έκανε το όλο look της ακαταμάχητο!

jlo collage 07 11

3) Jessica Chastain

Η Jessica Chastain είναι από τις λίγες κυρίες του Hoolywood που υποστηρίζουν σε κάθε εμφάνιση, το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά τους. Πάντα εντυπωσιακή και με μια αριστοκρατική φινέτσα να χαρακτηρίζει κάθε επιλογή της, απέδειξε ότι μπορείτε να συνδυάσετε τις κλασσικές εμφανίσεις με νέες τάσεις στο χώρο της ομορφιάς. Το smokey blue eye- hot φθινοπωρινό trend- που επέλεξε για τα μάτια της, έκανε το βλέμμα της ακόμη πιο δυνατό και έντονο!

spl883657 002

4) Cara Delevingne

Η Cara Delevingne είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα supermodel παγκοσμίως. Προσφάτως γράψαμε για την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της, βάφοντάς τα σε ένα ανοιχτό καστανό χρώμα. Σε αυτή την εμφάνισή της στα εγκαίνια του Topshop Topman, στην Νέα Υόρκη, έκανε μια εναλλακτική αλλά πάντα στιλάτη εμφάνιση, επιλέγοντας ένα total natural beauty look. Το ελάχιστο μολύβι που χρησιμοποίησε στα μάτια της ήταν ανεπαίσθητα ορατό.

spl878596 024

5) Beyonce

Η Queen Bey έκανε την εμφάνισή της και αυτή στα εγκαίνια του του Topshop Topman, στην περίφημη 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης. Ακολουθώντας τη νέα τάση πολλών σταρ του Hollywood για το φθινόπωρο, έκοψε τα μαλλιά της κοντό καρέ που έφτανε στο ύψος του πηγουνιού της. Η αυστηρή χωρίστρα στη μέση χώριζε τα πλούσια καστανόξανθα μαλλιά της δεξιά και αριστερά. Φορώντας ένα οικονομικό φόρεμα Topshop, επέλεξε να τονίσει τα μάτια της με ένα έντονο μαύρο eyeliner ενώ στα σαρκώδη χείλη της εφάρμοσε ένα ροζ lipgloss.

spl882715 005

6) Hailey Baldwin

Το μοντέλο Hailey Baldwin, με την εμφάνισή του προχθές το βράδυ, απέδειξε ότι ακόμη και σε κοντά μαλλιά μπορείτε να κάνετε εντυπωσιακά χτενίσματα. Η κεντρική λεπτή γαλλική κοτσίδα της , που ξεκινούσε από το μέτωπο της και κατέληγε πίσω στον αυχένα της σε ένα χαμηλό κότσο, έκανε το look της ακόμα πιο νεανικό και δροσερό. Παράλληλα, τα ανέμελα τουφάκια δεξιά και αριστερά χάριζαν ένα παιχνιδιάρικο αέρα στην κατά τα άλλα elegance εμφάνισή της. Το beauty look της ολοκλήρωναν τα smokey μάτια της με μια σκιά μεταλλικού χρώματος, που έφτανε μέχρι το κόκκαλο του φρυδιού.

hbz-beauty-secret-Hailey-Baldwin-sm

7) Coco Rocha

Το supermodel από τον Καναδά, ξέρει από trends και το αποδεικνύει σε κάθε της εμφάνιση! Έχοντας εμπειρία από τα μεγαλύτερα fashion shows, τολμά να υιοθετήσει στο beauty look της ο,τι πιο φρέσκο κυκλοφορεί. Σε αυτή την εμφάνισή της, λοιπόν, εντυπωσίασε με το δραματικό και έντονο βλέμμα της. Το cat eye look της, έδωσε ένα ιδιαίτερο στιλ στην εμφάνισή της, αποτελώντας μία από τις ωραιότερες βραδινές επιλογές με eyeliner για όλες εμάς!

spl883144 014

Εσείς ποιο θα επιλέγατε;

Διαβάστε ακόμη:

Ξεχάστε την παλιά ξανθιά Cara! Δείτε το νέο χρώμα στα μαλλιά της!

Ο Νοέμβριος μπήκε και η Beyoncé άλλαξε (πάλι) hairstyle! Δείτε το νέο look.