Δώστε στην επιδερμίδα σας τη λάμψη της νεότητας!

Βιβή Αγγελάκη
Δώστε στην επιδερμίδα σας τη λάμψη της νεότητας!

Η Youth Lab ξέρει το μυστικό!

Ο χρόνος περνά και οι επιθέσεις που δέχεται το δέρμα μας αυξάνονται καθημερινά! Ο αγχωτικός τρόπος ζωής, η κούραση , η μη ισορροπημένη διατροφή, η έλλειψη νερού σε συνδυασμό με την αργή ανάπλαση των κυττάρων όσο μεγαλώνουμε, φέρνουν την επιδερμίδα μας, ένα βήμα πιο κοντά στην πρόωρη γήρανση.

Εμπνευσμένη, λοιπόν, από την επιθυμία όλων των γυναικών για φωτεινή, λεία και σφριγηλή επιδερμίδα, η Youth Lab, έρχεται να συμπληρώσει την αντιγηραντική σειρά της Αging Erasure,με το νέο ορό εντατικής αναδόμησης Restoring Serum!

Χάρη στην αντιρυτιδική και συσφιγκτική δράση του, το Restoring Serum ενισχύει τη σύνθεση των δομικών συστατικών της επιδερμίδας σας και τη μεταβολική διαδικασία της.

Παράλληλα, λειτουργεί ως πηγή βιοενέργειας για το δέρμα, χάρη στο συνδυασμό των 3 πατενταρισμένων συμπλεγμάτων Neodermyl, Progeline και Tens' up, που αναζωογονούν τους γηρασμένους ινοβλάστες και ενεργοποιούν τη σύνθεση του κολλαγόνου τύπου Ι και ΙΙΙ και της ελαστίνης. Συμπληρωματικά, η σταθεροποιημένη Βιταμίνη C, ομαλοποιεί τις δυσχρωμίες και τα σημάδια του δέρματος.

Ιδανικός αντιγηραντικός ορός ,χωρίς parabens, για όλους τους τύπους δέρματος απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα σας αφήνοντας ένα διακριτικό άρωμα.

Ο ορός εντατικής αναδόμησης Restoring Serum 30ml έχει ειδική τιμή γνωριμίας €30.40 μέχρι 31/12/2014, ενώ στη συνέχεια θα διατίθεται στην τιμή των €38.

Θα το βρείτε στο e-shop του www.youthlab.com και σε επιλεγμένα ινστιτούτα αισθητικής και φαρμακεία, σε όλη την Ελλάδα.