Η Kiehl's ανοίγει στη Θεσσαλονίκη και σας προσκαλεί!

Βιβή Αγγελάκη
Η Kiehl's ανοίγει στη Θεσσαλονίκη και σας προσκαλεί!

Νέο shop-in-shop!

Τι πιο ωραίο να μαθαίνεις ότι στην πόλη σου, έρχεται ένα brand που τόσα χρόνια παγκοσμίως έχει αποδείξει ότι σκοπός του είναι να σε ομορφύνει και να φροντίσει για την υγεία σου;

Η Kiehl's Since 1851, λοιπόν, ένα brand που με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα φροντίζει για τη σωστή περιποίηση της επιδερμίδας και των μαλλιών εκατομμυρίων γυναικών παγκοσμίως, ανοίγει τις πόρτες του νέου shop-in-shop στο πολυκατάστημα attica στη Θεσσαλονίκη(Τσιμισκή 48 - 50).

Μάλιστα πρόκειται για το 9ο Shop-in-Shop της Kiehl's στην Ελλάδα, που μέσα σε ένα φιλόξενο περιβάλλον θα προσφέρει τα δοκιμασμένα και αποτελεσματικά προϊόντα περιποίησης της εταιρείας. Εκεί θα μπορείτε να ρωτήσετε το εκπαιδευμένο προσωπικό για συγκεκριμένες θεραπείες και προγράμματα περιποίησης, κατάλληλα για τις εξατομικευμένες ανάγκες της επιδερμίδας και των μαλλιών.


Επιπλέον, όπως όλα τα καταστήματα της Kiehl's, το νέο σημείο πώλησης στη Θεσσαλονίκη θα σας δίνει τη δυνατότητα να «δοκιμάστε πριν αγοράσετε», καθώς και να επιστρέψετε τα προϊόντα της, αν δε δείτε αποτελέσματα σε 28 ημέρες χρήσης τους. Αυτές οι δύο πρωτοβουλίες έχουν κάνει την Kiehl's να ξεχωρίσει από τους ανταγωνιστές της στην αγορά , έχοντας δημιουργήσει πιστούς οπαδούς.

Στο νέο shop-in-shop στο πολυκατάστημα attica στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ο διάσημος σκελετός "Mr. Bones" της Kiehl's και η μοναδική αισθητική του corner θα σας εκπλήξουν.

«Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που μας δίνεται η ευκαιρία να εξυπηρετήσουμε την κοινωνία της Θεσσαλονίκης, σε ένα νέο shop-in-shop της Kiehl's. Στην Kiehl's, πασχίζουμε να προσφέρουμε τα πολυαγαπημένα μας προϊόντα περιποίησης μέσα από την όσο το δυνατόν πιο σχολαστική και προσωπική εξυπηρέτηση που αντικατοπτρίζει τη μακραίωνη φαρμακευτική μας κληρονομιά», λέει η Cheryl Vitali, Παγκόσμια Γενική Διευθύντρια της Kiehl's.

Και για όσες δεν το γνωρίζετε, η σειρά των καλλυντικών Kiehl's ξεκίνησε το 1851 από ένα μικρό φαρμακείο στη Νέα Υόρκη , ενώ σήμερα, περιλαμβάνει περισσότερα από 220 προϊόντα φαρμακευτικής προέλευσης για την περιποίηση προσώπου, σώματος και μαλλιών.