Τα τοπ 5 beauty looks της εβδομάδας

Βιβή Αγγελάκη
Τα τοπ 5 beauty looks της εβδομάδας

Οι καλύτερες εμφανίσεις της εβδομάδας που πέρασε!

Παρασκευή σήμερα και όπως συνηθίζουμε εδώ και μερικές εβδομάδες αυτή τη μέρα, συγκεντρώσαμε τις λαμπερές εμφανίσεις των διάσημων κυριών του Hoolywood.

Μαζέψαμε, λοιπόν, τις 5 καλύτερες εμφανίσεις, που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα και σας τις παρουσιάζουμε! Δείτε λοιπόν, τι επέλεξαν οι αγαπημένες μας σταρς και υιοθετήστε όποιο beauty look σας αρέσει και φυσικά σας πηγαίνει!


1. Katie Holmes

Ο χρόνος κυλά και δεν την αγγίζει... αυτή η φράση κολλάει γάντι στην αγαπημένη Katie Holmes που έκανε μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις αυτής της εβδομάδας. Το top knot κοτσάκι, που επέλεξε για την προβολή της ταινίας «Miss Meadows» στη Νέα Υόρκη, έδινε πραγματικά έναν αέρα φρεσκάδας και νεανικότητας στο όλο look της. Τονίζοντας μόνο τα μάτια της και φορώντας ένα διάφανο gloss στα χείλη της πραγματικά η Katie έμοιαζε πολύ νεότερη, ξεφεύγοντας από τα καθιερωμένα!

katie

2. Kristen Stewart

Η Kristen, μόλις 24 ετών, απέδειξε πως με λίγες κινήσεις και προϊόντα μπορείτε να κλέψετε τις εντυπώσεις. Kατάφερε, λοιπόν, να συνδυάσει μια βραδινή επίσημη εμφάνιση με ένα πιο rock make up και μας ενθουσίασε! Για να δημιουργήσει το icy blue eyes look της, λοιπόν, φόρεσε μια τολμηρή μεταλλική μπλε σκιά στα μάτια της ενώ στην εσωτερική γραμμή των ματιών της πέρασε ένα μολύβι σε navy blue. Για πιο έντονο αποτέλεσμα πέρασε την ανοικτή μπλε σκιά της εκτός από το πάνω βλέφαρο και κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων της μέχρι την εσωτερική γωνία του ματιού της. Τέλος, η σταρ με αυτή την εμφάνισή της κατέρριψε το μύθο ότι με κοντά μαλλιά δεν μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορα hairstyles, μιας και η ίδια τα κατάφερε!

spl890111 005

3. Rooney Mara

Η Αμερικανίδα ηθοποιός που έκανε το ντεμπούτο της στην υποκριτική το 2005, αλλά αγαπήθηκε από το κοινό μέσα από πρωταγωνιστικό ρόλο της Λίζμπεθ Σαλάντερ στην ταινία Το Κορίτσι με το Τατουάζ, έκανε τα φλας των φωτογράφων να αστράφτουν μανιωδώς! Επιλέγοντας ένα μαύρο ανοικτό φόρεμα με λεπτομέρειες από δαντέλα η Mara υποστήριξε το όλο look, πιάνοντας τα μαλλιά της ένα χαμηλό ponytail με αυστηρή χωρίστρα στη μέση! Στην ίδια λογική κινήθηκε το natural μακιγιάζ της, ενώ το έντονο σκούρο κόκκινο κραγιόν της έφερε τα χείλη της στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αποδεικνύοντας ότι μπορείτε να πετύχετε μια κομψότατη glam εμφάνιση χωρίς ιδιαίτερες φλυαρίες.

mara


4. Chiara Ferragni

Η Chiara διάσημη blogger (The Blonde Salad) και σχεδιάστρια μόδας αποδεικνύει στην πράξη ότι ξέρει πολύ καλά τα μυστικά τόσο της μόδας όσο και της ομορφιάς, παρά τα 27 χρόνια της. Το wet look που επέλεξε για τα μαλλιά της αναδείκνυε τα χαρακτηριστικά του προσώπου της και τη λαμπερή επιδερμίδα της. Αφήνοντας τα μάτια της άβαφα σχεδόν, επέλεξε να τονίσει τα χείλη της με το ανοικτό κόκκινο κραγιόν της, πετυχαίνοντας την ιδανική ισορροπία. Τέλος το beauty look της συμπλήρωνε το μαύρο χρώμα στα νύχια της, που ερχόταν σε πλήρη αντίθεση με το άσπρο χρώμα που επέλεξε στα ρούχα της.

chiara ferragni

5. Hailee Steinfeld

Η Hailee που δεν έχει κλείσει κάλα καλά τα 18 , εντυπωσίασε επιλέγοντας ένα smokey purple eye look με μια σκιά ματιών σε αρκετά βαθιά απόχρωση του μοβ σκιά που στην κυριολεξία στόλιζε τα μάτια της. Περνώντας τη σκιά στο πάνω βλέφαρο αλλά και στην κάτω γραμμή των βλεφαρίδων της, απέδειξε ότι το μοβ χρώμα μπορεί στη σωστή ποσότητα και εφαρμογή να δώσει ένα πιο φρέσκο και νεανικό αποτέλεσμα απ' ότι το μαύρο ή καφέ χρώμα.

hbz-beauty-secret-hailee-steinfeld-sm