Ξεπέρασε την Κim! Δε θα πιστεύετε με ποιο διάσημο brand υπέγραψε η Kendall Jenner

Βιβή Αγγελάκη
Ξεπέρασε την Κim! Δε θα πιστεύετε με ποιο διάσημο brand υπέγραψε η Kendall Jenner

Το «It Girl» της...

Η είδηση έσκασε σα βόμβα στο χώρο της ομορφιάς! Άλλη μια Kardashian- εκτός από την Κιμ- αρχίζει να κατακτά τα μέσα και μάλιστα το χώρο της μόδας και της ομορφιάς!


Η Kendall Jenner, αποκάλυψε προχθές μέσω Instagram ότι υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Estee Lauder. Η εταιρεία επιβεβαίωσε και η είδηση ενθουσίασε εκατομμύρια fans της Kendall παγκοσμίως.

c33a6bacdaac0fa4a0072791cfbe0b21 1fa3c


«Γεφυρώνοντας τους κόσμους της υψηλής μόδας, της ψυχαγωγίας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η Kendall είναι η εικόνα της σύγχρονης ομορφιάς , που εκπροσωπεί μια ολόκληρη νέα γενιά γυναικών που βιώνουν, αναπνέουν και να μοιράζονται την ομορφιά, τη μόδα και τη ζωή σε καθημερινή βάση, με τους δικούς τους όρους και μέσα από μια συναρπαστική οπτική γωνία» δήλωσε η Jane Hertzmark Hudis, Global Brand President της Estée Lauder .


«Είναι το απόλυτο instagirl, που μέσα από την εικόνα, τη φωνή , την ενέργειά της αλλά και την εξαιρετική δύναμη των κοινωνικών μέσων θα εισάγει την Estée Lauder σε εκατομμύρια νέες γυναίκες σε όλο τον κόσμο» αναφέρει η Estée Lauder στο δελτίο της και δεν έχει άδικο καθώς οι λογαριασμοί της Kendall στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Instagram, Twitter και Facebook) έχουν πάνω από 30 εκατομμύρια followers.

e54c9e4179c74c5c7c199b735d96f567 d4067

Άλλωστε έχει χαρακτηριστεί ως το πιο διάσημο μοντέλο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με το κοινό της να αυξάνεται συνεχώς παγκοσμίως!


Και φυσικά η ίδια η Kendall έσπευσε να εκφράσει δημοσίως τα συναισθήματά της «Είναι ένα όνειρό μου, που γίνεται πραγματικότητα! Το να είμαι το πρόσωπο αυτού του iconic beauty brand είναι απίστευτη τιμή. Το έμαθα όταν ήμουν στα παρασκήνια της εβδομάδας μόδας στο Παρίσι και όλο αυτό το διάστημα το κρατούσα μυστικό. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που τώρα είμαι μέλος της οικογένειας της Estée Lauder και το μοιράζομαι μαζί σας!»


Η μόλις 19 ετών Kendall έκανε το ντεμπούτο της ως μοντέλο στην εβδομάδα μόδας το Φεβρουάριο του 2013, στο show του Marc Jacobs για το φθινόπωρο / χειμώνα του 2014. Ακολούθησε η συνεργασία της με τον οίκο Chanel και Givenchy και έκτοτε συμμετείχε σε πολλά fashion shows, όπως αυτά των Balmain, Dolce & Gabbana και Fendi.


Συγχαρητήρια Kendall , περιμένουμε νεότερα από αυτή τη συνεργασία!

Γνωρίσετε το νεο μοντέλο της Estée Lauder, Kendall Jenner μέσα από το παρακάτω video : {youtube}U_SB2XPttYw&feature{/youtube}