BEAUTIN COLLAGEN: Το μυστικό για νεανική επιδερμίδα

BEAUTIN COLLAGEN: Το μυστικό για νεανική επιδερμίδα

Ένα πολύτιμο όπλο μας κατά της γήρανσης

Θρέψη, αναζωογόνηση, εσωτερική επανόρθωση της επιδερμίδας: αυτά τα βασικά ζητούμενα για να παραμείνει η επιδερμίδα νεανική προσφέρει μια νέα, πρωτοποριακή φόρμουλα, το BEAUTIN COLLAGEN - που σας προτείνουμε να βάλετε στην καθημερινότητά σας και θα μας θυμηθείτε!

Η φόρμουλα περιέχει υδρολυμένο κολλαγόνο ιχθύων PEPTAN, ένα φυσικό συστατικό που συμβάλλει στη βελτίωση των επιπέδων υγρασίας της επιδερμίδας, μειώνοντας παράλληλα τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης.

Κλινικές μελέτες που είχαν ως στόχο να αξιολογήσουν τη δράση του υδρολυμένου κολλαγόνου PEPTAN, επιβεβαιώνουν τη συμβολή του στην προαγωγή της υγείας και της ομορφιάς της επιδερμίδας εκ των έσω. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις κλινικές μελέτες, το υδρολυμένο κολλαγόνο PEPTAN:


- βελτιώνει την κατάσταση και τη δομή του δέρματος με καθημερινή λήψη για 12 εβδομάδες
- αυξάνει την ενυδάτωση του δέρματος κατά 28%
- λειαίνει τις αυλακώσεις του δέρματος κατά 26% και προλαμβάνει τον σχηματισμό βαθιών ρυτίδων στο πρόσωπο
- μειώνει τον κατακερματισμό του κολλαγόνου κατά 31%, βελτιώνοντας τη σφριγηλότητα και ελαστικότητα του δέρματος

Τι κερδίζει, λοιπόν, η επιδερμίδα σας καθημερινά από το BEAUTIN COLLAGEN; Ισορροπημένα επίπεδα υγρασίας πράγμα που σημαίνει οτι παραμένει ελαστική, μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων αλλά και εμφανή βελτίωση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητάς της καθώς αυξάνεται η πυκνότητα του κολλαγόνου. Παράλληλα, επειδή είναι ενισχυμένο με υαλουρονικό οξύ, το οποίο "γεμίζει" την επιδερμίδα εκ των έσω, το πρόσωπό σας θα δείχνει ορατά πιο νεανικό, ξεκούραστο και φωτεινό!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το http://healthyme.gr/el/products/1619-kollagono-beautin-collagen