Christian Louboutin: Δε θα πιστεύετε πόσο στοιχίζει το νέο βερνίκι του!

Βιβή Αγγελάκη
Christian Louboutin: Δε θα πιστεύετε πόσο στοιχίζει το νέο βερνίκι του!

Πιο ακριβό κι από τα παπούτσια!

Ο γνωστός σχεδιαστής παπουτσιών, Christian Louboutin, που μέχρι τώρα είχε ως βασικό στόχο μέσα από κάθε συλλογή παπουτσιών του, να κάνει τα πόδια κάθε γυναίκας να φαίνονται όσο πιο ψηλά μπορούν και την ίδια sexy και όμορφη, προκάλεσε σάλο με το αστρονομικό ποσό πώλησης του νέου βερνικιού του- που ξεπερνά ακόμη και την τιμή πώλησης αρκετών από τα παπούτσια του.

Το νέο βερνίκι Louboutin, λοιπόν, στοιχίζει 675 δολάρια, κάνοντας τα υπόλοιπα βερνίκια της συλλογής του -που κυκλοφορούν στην τιμή των 50 δολαρίων το κάθε ένα- να φαίνονται πάμφθηνα! Χάρη στην περιορισμένη εορταστική έκδοσή του ονομάστηκε Starlight και πραγματικά εντυπωσιάζει!

7158911a7c6a1fc0b6e38be9f395e86b 1

Φυσικά αν αναρωτιέστε τι είναι αυτό που κάνει το συγκεκριμένο βερνίκι τόσο ακριβό, κοιτώντας το μπουκάλι του θα καταλάβετε! Με την υπογραφή του Louboutin Rouge το μικρό μπουκαλάκι του βερνικιού κοσμείται από 1500 κρυσταλλικά strass, δύο διαφορετικών τόνων, τοποθετημένα με το χέρι, ένα ένα.

7ce3ed4b4053ca3d585686b5da09b25e

Και επειδή ένα τέτοιο βερνίκι δεν μπορεί να κατέχει την ίδια θέση στο νεσεσέρ σας με τα υπόλοιπα βερνίκια, έχει τη δική του θήκη! Το μαύρο λοιπόν κουτί είναι διακοσμημένο με δέρμα και λουλούδια από κρύσταλλο, εμπνευσμένα κατευθείαν από το Pensamoi style παπουτσιών του Christian Louboutin .