Η Jessica Alba μόλις βγήκε από το κομμωτήριο! Δείτε το νέο χρώμα στα μαλλιά της.

Βιβή Αγγελάκη
Η Jessica Alba μόλις βγήκε από το κομμωτήριο! Δείτε το νέο χρώμα στα μαλλιά της.

Το τόλμησε και μας αρέσει!

Η αγαπημένη Χολυγουντιανή ηθοποιός που τους τελευταίους μήνες είχε υιοθετήσει ένα σκούρο καστανό χρώμα στα μαλλιά της με ανοιχτότερο χρώμα στις άκρες (ombre) αποφάσισε να αλλάξει ριζικά. Άλλωστε σε συνέντευξή της στο παρελθόν, η Jessica αποκάλυπτε : «Λατρεύω να πειραματίζομαι με το staus μου. Αυτή εξάλλου, ήταν και η αποστολή μου από την πρώτη μέρα που έγινα ηθοποιός»


Το Σάββατο, λοιπόν, ο φωτογραφικός φακός τη «τσάκωσε» έξω από το κομμωτήριό της στο Los Angeles και απαθανάτισε το νέο της look στα μαλλιά της : μια πιο τολμηρή απόχρωση στο χρώμα της καραμέλας με πιο ανοιχτές ξανθές άκρες. Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery.


Η 33χρονη σταρ χαμογελούσε συνεχώς δείχνοντας πόσο ικανοποιημένη και χαρούμενη είναι με τη νέα της αλλαγή στα μαλλιά. Ενώ, το casual look της περιελάμβανε ένα T-shirt, μια φαρδιά γκρι ζακέτα , μαύρο skinny jeans , χαμηλά μαύρα μποτάκια και μια δερμάτινη τσάντα.


Μάλιστα, την ίδια ημέρα, η Jessica δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram που δείχνει βήμα βήμα την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους κομμωτές της.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο εδώ: http://instagram.com/p/vfb5brMuu5/?modal=true