Τα τοπ 5 beauty looks της εβδομάδας

Βιβή Αγγελάκη
Τα τοπ 5 beauty looks της εβδομάδας

Οι καλύτερες εμφανίσεις της εβδομάδας που πέρασε!

Η εβδομάδα τελείωσε και οι διάσημες κυρίες του Hoolywood έκαναν τις λαμπερές εμφανίσεις τους!

Μαζέψαμε τις 5 καλύτερες εμφανίσεις και σας τις παρουσιάζουμε! Δείτε, λοιπόν, τι επέλεξαν οι αγαπημένες μας σταρς και υιοθετήστε όποιο beauty look σας αρέσει και σας πηγαίνει φυσικά!

1) Keira Knightley


Η Keira είναι σίγουρα από τις πιο όμορφες και στιλάτες ηθοποιούς του Hollywood. Συνδυάζοντας την κομψότητα με το κλασσικό ντύσιμο, καταφέρνει να εντυπωσιάζει χωρίς να φλυαρεί στο beauty look της. Έχει δηλώσει άλλωστε σε συνεντεύξεις, ότι δεν της αρέσει να ντύνεται επιτηδευμένα. Επιλέγοντας ένα ιδιαίτερα κομψό φόρεμά, στη συγκεκριμένη εμφάνισή της αυτή την εβδομάδα, η αγαπημένη ηθοποιός έκανε τη διαφορά στα χείλη της. Το ανοιχτό ροζ ματ κραγιόν της (σε χρώμα της τσιχλόφουσκας), που ξεφεύγει από το σύνηθες γι αυτή την εποχή, κόκκινο, φώτιζε το πρόσωπό της κάνοντάς τη να φαίνεται ακόμα πιο γλυκιά. Την εμφάνισή της συμπλήρωνε το ελαφρώς smokey eye look της στα μάτια της.

spl893652 010


2) Sienna Miller

Η Sienna είναι από τις γυναίκες που τολμούν να πειραματίζονται με την εμφάνισή τους και να υποστηρίζουν το νέο look τους σε κάθε περίπτωση. Τη γνωρίσαμε με μακριά μαλλιά και έντονες πυκνές αφέλειες στην ταινία Alfie, ακολούθησε η ταινία Factory Girl, στην οποία η ηθοποιός έκοψε τα μαλλιά της αγορίστικο κοντό διατηρώντας τη φράντζα της στο πλάι και τώρα τη βλέπουμε με ασύμμετρο κοντό καρέ και αφέλειες ! Η σταρ αποδεικνύει έμπρακτα, αφενός ότι με κάθε κούρεμά της μπορεί να συνδυάσει τις αφέλειες αφετέρου ότι ακόμη και τα κοντά μαλλιά μπορούν να αποπνέουν ένα chic και sexy αέρα. Το beauty look της, συμπλήρωνε το έντονο κόκκινο χρώμα κραγιόν στα χείλη της.

hbz-beauty-secret-sienna-miller-sm

3) Scarlett Johansson


Η αγαπημένη ηθοποιός αυτή την εβδομάδα βρέθηκε σε φιλανθρωπική εκδήλωση στη Νέα Υόρκη για τους πληγέντες από τον τυφώνα Sandy και έκανε τα φλάς των φωτογράφων πραγματικά να αστράψουν! Η Scarlett, που παρουσίασε μεγάλο μέρος της εκδήλωσης, εντυπωσίασε τόσο με την άψογη σιλουέτα της- μόλις 2 μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της, φαίνεται να έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της- όσο και με το beauty look της. Υιοθετώντας τα κοντά πλέον μαλλιά, επέλεξε να φορέσει ένα σκούρο μπλε φόρεμα με μαύρες λεπτομέρειες. Παράλληλα, έκανε τα μάτια της να έρθουν στο επίκεντρο, με το cat eye look της, αποτελώντας μια από τις πιο κομψές, εύκολες και απλές επιλογές με eyeliner που μπορούν να απογειώσουν την εμφάνιση κάθε γυναίκας. Για πιο έντονο και λαμπερό αποτέλεσμα στα μάτια της, πέρασε τη σκιά που έβαλε στο πάνω βλέφαρό της και στην εσωτερική κόγχη του ματιού της.

spl893823 001


4) Riley Keough


Μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της έκανε αυτή την εβδομάδα, η 25 χρονη ηθοποιός και μοντέλο, εμφανιζόμενη στο Whitney Gala & Studio Party, προχθές στη στη Νέα Υόρκη. Και για όσους δεν το γνωρίζετε, η Riley είναι η μεγαλύτερη εγγονή του θρυλικού τραγουδιστή Elvis Presley και της ηθοποιού Priscilla Presley (μητέρα της είναι η Lisa Marie Presley) . Από μικρή ενταγμένη, λοιπόν, στο χώρο της μόδας και του θεάματος, η Riley έδειξε ότι γνωρίζει τα μυστικά που μπορούν να κάνουν μια γυναίκα να φαίνεται όμορφη χωρίς ιδιαίτερες φλυαρίες στο beauty look της. Το απαλό μακιγιάζ της σε φυσικούς τόνους αναδείκνυε τα όμορφα χαρακτηριστικά της, άψογα συνδυασμένο με το όλο σοφιστικέ αέρα της εμφάνισής της.

spl894586 003


5) Bella Thorne


Η Bella, που ακόμη δεν έχει κλείσει τα 18, είναι γνωστή στο ευρύ κοινό, για το ρόλο της ως Ruthy Spivey στην τηλεοπτική σειρά My Own Worst Enemy, αλλά και για τη συμμετοχή της στην ταινία Blended ως Hilary στο πλευρό της Drew Barrymore και του Adam Sandler. Σε αυτή την εμφάνισή της, έκλεψε τις εντυπώσεις επιλέγοντας μια από τις πιο hot τάσεις στα νύχια και γι αυτό το χειμώνα: το μεταλλικό χρώμα. Το ασημί μεταλλικό χρώμα στα νύχια της, έκανε τη διαφορά, ξεχωρίζοντάς την από πολλές άλλες διάσημες παρουσίες. Με αυτή την επιλογή της, λοιπόν, η Bella υπενθυμίζει σε όλες εμάς, ότι η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά σε μια στιλάτη εμφάνιση!

nuxia res 21 11

Διαβάστε ακόμη:

My Burberry : Ένα άρωμα που μας ταξιδεύει στους κήπους του Λονδίνου μετά τη βροχή!

Ξεχάστε την ξανθιά Blake Lively: Δείτε το νέο της look