Αυτό είναι το μυστικό ομορφιάς των μεγαλύτερων stars του Hollywood!

Βιβή Αγγελάκη
Αυτό είναι το μυστικό ομορφιάς των μεγαλύτερων stars του Hollywood!

Τι κάνουν αυτές οι κυρίες για να έχουν τέλεια επιδερμίδα;


Τι κι αν κοντεύουν τα 40 (η Gwyneth είναι ήδη 42) σε κάθε τους εμφάνιση είναι ακόμη πιο λαμπερές και όμορφες, «βάζοντας κάτω» πολύ μικρότερες ηλικιακά γυναίκες. Κι αν αναρωτιέστε τι κοινό μπορεί να έχουν η Gwyneth Paltrow, η Drew Barrymore και η Fergie... ανακαλύψαμε ότι μοιράζονται το ίδιο μυστικό ομορφιάς για αψεγάδιαστη επιδερμίδα: τα έλαια προσώπου!

Φυσικά, ένα τέτοιο μυστικό αποκάλυψε η Sonya Dakar, που περιποιείται την επιδερμίδα πολλών διάσημων κυριών του Hollywood, τουλάχιστον εδώ και 30 χρόνια. «Τα έλαια προσώπου είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για στιγμιαία λάμψη στο πρόσωπο. Έχουν πάρα πολλά οφέλη και είναι ιδιαίτερα ευεργετικά για το δέρμα.»

Μάλιστα, η ίδια δε διστάζει να βάζει τους πελάτες της σε σκληρά προγράμματα ομορφιάς διάρκειας δύο μηνών, που περιλαμβάνουν συγκεκριμένη διατροφή-χωρίς γαλακτοκομικά, ζάχαρη ή γλουτένη- και προσαρμογή του τρόπου ζωής τους. Εξάλλου, η φροντίδα για μια υγιή επιδερμίδα είναι κάτι που απαιτεί θυσίες και πολύ δουλειά σε όλους τους τομείς!

Τα έλαια προσώπου μπορεί να ξεκίνησαν ως trends αλλά πραγματικά έχουν αγαπηθεί και αποδείξει έμπρακτα τη μεγάλη αξία τους μέσα στη καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς εκατομμυρίων γυναικών παγκοσμίως. Ιδανικά για κάθε τύπο δέρματος-ακόμη και το λιπαρό- και κάθε ηλικία, καταρρίπτουν το μύθο ότι ένα έλαιο μπορεί να είναι «βαρύ» για την επιδερμίδα. Τα περισσότερα έλαια προσώπου αποτελούν συνδυασμό πολλών διαφορετικών συστατικών που προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες κάθε προϊόντος και τύπου επιδερμίδας. Απορροφώνται γρήγορα από την επιδερμίδα και τη θρέφουν, ενυδατώνοντάς την παράλληλα. Και φυσικά, το ιδιαίτερο άρωμα τους , αναζωογονεί και προσδίδει μια αίσθηση ευεξίας και ζωντάνιας από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα το χρησιμοποιήσετε!

Διαβάστε ακόμη:

Μάθετε πώς θα δημιουργήσετε τα looks των γιορτών από τη Bobbi Brown!

Η Kate Moss είναι 40 και δείχνει 25! Μάθετε τα μυστικά ομορφιάς της!