Δείτε πρώτες ποια νέα σειρά περιποίησης μαλλιών υπογράφει η Claudia Schiffer!

Βιβή Αγγελάκη
Δείτε πρώτες ποια νέα σειρά περιποίησης μαλλιών υπογράφει η Claudia Schiffer!

Ξέρει πολύ καλά τα μυστικά για όμορφα, λαμπερά μαλλιά!



Ποτέ δεν είναι αργά να εκπληρώσετε τα όνειρά σας! μια φράση που η Claudia Schiffer φαίνεται να υιοθετεί απόλυτα. Ήδη 44 ετών και μητέρα τριών παιδιών, το super model που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις νεότερες συναδέλφους της, πραγματοποιεί το όνειρό της και δημιουργεί τα δικά της προϊόντα σε συνεργασία με ένα από τα μεγαλύτερα brands στο χώρο της περιποίησης μαλλιών, του Schwarzkopf!

Γνωρίζοντας πολύ καλά την ταλαιπωρία των μαλλιών: ίσιωμα, μπούκλες, styling, βαφές και πολλά άλλα για τις ανάγκες γυρισμάτων, φωτογραφίσεων και της πασαρέλας, υπογράφει τη νέα σειρά προϊόντων, Schwarzkopf essence Ultime, που προσφέρει στις γυναίκες προϊόντα περιποίησης για δυνατά, λαμπερά και εκθαμβωτικά μαλλιά. Οι υψηλής ποιότητας φόρμουλες που έχουν χρησιμοποιηθεί στα προϊόντα του essence Ultime, περιέχουν το πολύτιμο σύμπλεγμα Ultime-4, έναν μοναδικό συνδυασμό από ουσία μαργαριταριού, πανθενόλης, πρωτεΐνης και κερατίνης, χαρίζοντας στα μαλλιά σας εκθαμβωτική λάμψη.

Τα προϊόντα Schwarzkopf essence Ultime δρουν σε όλα τα επίπεδα της τρίχας: Επανορθώνουν την τρίχα σε βάθος και επαναφέρουν την φυσική ελαστικότητά της. Με 15 εξειδικευμένα προϊόντα, το Schwarzkopf essence Ultime προσφέρει λύσεις για κάθε ανάγκη, αφήνοντας παράλληλα στα μαλλιά ένα μοναδικό άρωμα.

«Πάντα ήθελα να σχεδιάσω και να δημιουργήσω τα δικά μου προϊόντα και τελικά ο Schwarzkopf μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω πράξη αυτό το όνειρό μου με τη δημιουργία της νέας μάρκας περιποίησης μαλλιών με την δική μου υπογραφή. Είμαι πολύ υπερήφανη που έχω την δυνατότητα να συνεισφέρω με την εμπειρία μου στην δημιουργία του Schwarzkopf essence Ultime. Ελπίζω όλοι να αγαπήσουν τα προϊόντα αυτά, όσο και εμείς» δηλώνει η Claudia Schiffer.


Τέσσερις προϊοντικές σειρές – Omega Repair, Diamond Color, Crystal Shine & Biotin Volume – χρησιμοποιούν επιλεγμένα συστατικά για να προσφέρουν τη μέγιστη περιποίηση σε όλους τους τύπους μαλλιών.

Οι σειρές θα είναι διαθέσιμες από τον Δεκέμβριο 2014 αποκλειστικά στα Hondos Center.