Το μυστικό της Blake Lively για τέλεια μαλλιά όλη μέρα!

Βιβή Αγγελάκη
Το μυστικό της Blake Lively για τέλεια μαλλιά όλη μέρα!

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι βάζει στα μαλλιά της!

Η Blake Lively, σίγουρα είναι από τις πιο όμορφες και γλυκές εγκυμονούσες του Hollywood, που σε κάθε τους εμφάνιση φροντίζουν να το δείχνουν! Οι εντυπωσιακές στιλιστικές επιλογές (τόσο στην καθημερινότητά της, όσο και στο κόκκινο χαλί) καθώς και τα beauty looks που επιλέγει για κάθε περίσταση, αποδεικνύουν πως η Blake είναι μια γυναίκα που της αρέσει να περιποιείται τον εαυτό της κάθε στιγμή και σε κάθε φάση της ζωής της.

Αναμφισβήτητα, τα λαμπερά μαλλιά της είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία του beauty look της, που κάνουν πολλές γυναίκες να αναζητούν το μυστικό της λάμψης τους! Πιασμένα πάνω σε χαλαρό ponytail ή σε πλάγια γαλλική κοτσίδα, αλλά τις περισσότερες φορές κάτω και με χαλαρά waves στο τελείωμά τους, μαγνητίζουν τα βλέμματα δείχνοντας τόσο υγιή και sexy!

main.original.585x0

Σε συνέντευξη της, λοιπόν, η αγαπημένη σταρ αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό της για τέλεια μαλλιά σε κάθε περίσταση και ώρα της ημέρας! Ένα μυστικό που πραγματικά είναι οικογενειακό, μιας και η Blake το ακολουθεί κατά γράμμα από τη μαμά της :Τη μαγιονέζα και το λάδι! Ναι καλά διαβάσατε... και για του λόγου το αληθές, η ίδια εξηγεί:

«Η μαμά μου, μου έμαθε αυτό το σπουδαίο beauty tip για τέλεια μαλλιά. Συνήθιζε να βάζει λάδι ή μαγιονέζα στα μαλλιά της λίγο πριν λουστεί . Με αυτόν τον τρόπο, το σαμπουάν-μετά το λούσιμο- δεν αφήνει τα μαλλιά ξηρά ή εύθραυστα.»

spl867857 001

Όντως, προσθέτουμε εμείς, η μαγιονέζα- εκτός του ότι νοστιμίζει τα φαγητά μας- αποτελεί και μια απλή, σπιτική μάσκα για τα μαλλιά μας. Ιδανική μάλιστα για ξηρά ή καταστρεμμένα μαλλιά που χρήζουν άμεσης ενυδάτωσης και φροντίδας!


Τώρα λοιπόν, που ξέρετε το μυστικό της Blake για τα λαμπερά μαλλιά της, τι λέτε θα το φανταζόσασταν ποτέ;

Και φυσικά μην ξεχνάτε ότι τα αναζωογονημένα και υγιή μαλλιά δείχνουν τέλεια, όποιο χτένισμα κι αν επιλέξετε!

Διαβάστε ακόμη:

Τα τοπ 6 beauty looks της εβδομάδας!

Το μυστικό των stylish κοριτσιών για τέλεια μαλλιά στο πάρτι!