Δείτε σε ποια σταρ ανήκουν αυτά τα κακόγουστα νύχια!

Βιβή Αγγελάκη
Δείτε σε ποια σταρ ανήκουν αυτά τα κακόγουστα νύχια!

Η ίδια δηλώνει:«Η nail art είναι ζωτικό μέρος του στυλ μου»


Έχουμε πει πως κάθε γυναίκα θα πρέπει να φροντίζει για την παραμικρή λεπτομέρεια στην εμφάνισή της. Ένα εντυπωσιακό beauty loοk, λοιπόν, θα πρέπει να περιλαμβάνει εκτός από το πετυχημένο make up look και ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στα νύχια.

Κι ενώ η εύκολη και πιο γρήγορη λύση είναι τα μονόχρωμα βερνίκια, οι διάσημες κυρίες πρωτοτυπούν, με σχέδια, χρώματα και τεχνικές που πραγματικά κεντρίζουν την προσοχή, όχι όμως πάντα για καλό!

Τα εν λόγω νύχια, λοιπόν, ανήκουν στην στην 29χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιό, Lily Allen!

8313f957b45581e1707816cc63061818

Πραγματικά, από την ώρα που η διάσημη σταρ ανέβασε τη φωτογραφία τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τα αρνητικά σχόλια ήταν πάρα πολλά! Ο συνδυασμός μάλιστα του συγκεκριμένου σχεδίου στα νύχια της με τα πολλά δαχτυλίδια έκανε το όλο look, υπερβολικό και κακόγουστο θα λέγαμε!

10833888 10205454281380177 596417057 n

Βέβαια, αρκετοί fans της Βρετανίδας pop star δεν ξαφνιάστηκαν σε μια τέτοια επιλογή της , μιας και η ίδια σε συνεντεύξεις της έχει δηλώσει την αγάπη της για τα φανταχτερά σχέδια και την έντονη διακόσμηση στα νύχια της, ενώ αρκετά συχνά κάνει παρόμοιες εμφανίσεις.

Μάλιστα το Σεπτέμβριο, ανακοινώθηκε και η νέα συνεργασία της με Elegant Touch, δημιουργώντας μια σειρά από τεχνητά νύχια σε έντονα μοτίβα.Τότε, η Lily μιλώντας για το νέο της εγχείρημα ανέφερε: «Η nail art είναι τεράστιο κομμάτι της ζωής μου και ζωτικό μέρος του στυλ μου. Λατρεύω τις αλλαγές στα νύχια μου, γι αυτό και τα αλλάζω συχνά! »


Τα συμπεράσματα δικά σας!