H Khloé Kardashian άλλαξε χρώμα στα μαλλιά της... και έγινε ξανθιά.

Βιβή Αγγελάκη
H Khloé Kardashian άλλαξε χρώμα στα μαλλιά της... και έγινε ξανθιά.

Ποστάρει το νέο της look στο Instagram!


Απασχολούν τον τύπο με ο,τι κι αν κάνουν σε καθημερινή βάση! Η οικογένεια Kardashian είναι ίσως από τις πιο πολυσυζητημένες οικογένειες παγκοσμίως. Με την Kim να κατέχει την πρώτη θέση σε δημοτικότητα, η Kourtney, η Khloé , η Kendall και η Kylie ακολουθούν πιστά τα βήματα της, έχοντας εκατομμύρια fans σε όλο τον κόσμο. Και όχι άδικα θα λέγαμε, μιας και οι αλλαγές που τολμούν στο look τους- πολλές φορές έστω και για λίγο- πραγματικά εντυπωσιάζουν και ξαφνιάζουν άλλοτε με ευχάριστο τρόπο και άλλοτε με αρνητικό, όλους εμάς.

Η 30χρονη πλέον Khloé αποφάσισε, λοιπόν - για αυτή τουλάχιστον την εβδομάδα- να αλλάξει χρώμα στα μαλλιά της και να γίνει πάλι ξανθιά. Μαζί με την κομμώτριά της, Tracey Cunningham, επέλεξαν να ανοίξουν το χρώμα όλων των μαλλιών της, κάνοντας γλυκές ξανθιές ανταύγειες , με ένα ελαφρύ ombré στο τελείωμα.

Untitled - Copy

Φυσικά, δεν παρέλειψε να ενημερώσει τους 15 εκατομμύρια followers της στο Instagram για αυτή τη συγκλονιστική αλλαγή στην κόμη της. Κάτω λοιπόν, από τη φωτογραφία της, χαρακτηριστικά έγραψε: « Μου έλειψε η εποχή που ήμουν ξανθιά! Σ' ευχαριστώ @ traceycunningham1 για αυτή την επιστροφή μου στο ξανθό! Σε αγαπώ!»

Η σταρ που μαζί με την αδελφή της Kylie Jenner, σημειώνουν τις μεγαλύτερες αλλαγές στο hairlook τους, απέσπασε θετικά σχόλια για τη νέα της εμφάνιση. Εσείς τι λέτε; Σας αρέσει το νέο της look;

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε σε ποια σταρ ανήκουν αυτά τα κακόγουστα νύχια!

O Philip Treacy για τη Mac: Μια συνεργασία που εντυπωσιάζει !

H Karolina Kurkova «παίζει» με το νόμο της βαρύτητας, δημιουργώντας ένα super ponytail!