Η Katy Perry φοράει στα μαλλιά της το it-color της σεζόν!

Βιβή Αγγελάκη
Η Katy Perry φοράει στα μαλλιά της το it-color της σεζόν!

Είναι γεγονός: Δε θα σταματήσει ποτέ να αλλάζει χρώμα στα μαλλιά της!


Την προηγούμενη εβδομάδα μόλις, είχαμε σχολιάσει την εντυπωσιακή εμφάνιση της Katy Perry, ως ένα από τα καλύτερα beauty looks των βραβείων ARIA , που πραγματοποιήθηκαν στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

Και ενώ η 30χρονη πλέον τραγουδίστρια, φάνηκε ότι έχει ηρεμήσει με τις αλλαγές στα μαλλιά της, τον τελευταίο καιρό, κάνοντας πολλούς να απορούν για αυτή την απόφασή της, «ξαναχτυπά» με το πιο it-colour στα μαλλιά της για το 2015: Το «Marsala», τη γήινη απόχρωση του κόκκινου ώριμου κρασιού.

Pantone Introducing Color of the Year Marsala banner

Η εταιρεία Pantone, επέλεξε φέτος, όπως και κάθε Δεκέμβριο, το χρώμα που θα κυριαρχήσει και θα λατρέψουμε τη νέα χρονιά-ήδη αρκετές κυρίες του Holywood το έχουν αγαπήσει - και η Katy Perry φυσικά, έβαλε το νέο χρώμα όχι μόνο στην γκαρνταρόμπα της, αλλά και στα μαλλιά της!

H αγαπημένη star που-χωρίς υπερβολή- έχει δοκιμάσει όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου στα μαλλιά της, πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το νέο της haircolor, ενθουσιάζοντας πολλούς fans της! Μάλιστα στη φωτογραφία φαίνεται πως εκτός από το νέο χρώμα η Katy έχει κόψει τα μαλλιά της στην πιο hot τάση της χρονιάς, το καρέ!

katy-perry-neo-xroma


Ακόμη, το beauty look της, περιελάμβανε τολμηρά, γεμάτα φρύδια, εντυπωσιακές μακριές βλεφαρίδες, eyeliner και κραγιόν στην ιδανική απόχρωση με το νέο χρώμα στα μαλλιά της.

«Marsala» και funky bob hairstyle ενώνονται σε έναν εκρηκτικό συνδυασμό που ταιριάζει απόλυτα με την εκκεντρικότητα της τραγουδίστριας.

Διαβάστε ακόμη:

H Khloé Kardashian άλλαξε χρώμα στα μαλλιά της... και έγινε ξανθιά.

Δείτε σε ποια σταρ ανήκουν αυτά τα κακόγουστα νύχια!