Εκμεταλλεύεται κάθε λεπτό της ημέρας για τέλεια επιδερμίδα: Δείτε τι κάνει αυτή η σταρ!

Βιβή Αγγελάκη
Εκμεταλλεύεται κάθε λεπτό της ημέρας για τέλεια επιδερμίδα: Δείτε τι κάνει αυτή η σταρ!

Προσοχή ! Δε θα την αναγνωρίζετε στις φωτογραφίες!


Αλήθεια πόσες φορές στη ζωή σας, δεν σας έχει τύχει να είστε κολλημένη στην κίνηση και τα νεύρα σας πραγματικά να είναι σε οριακό σημείο; Πόσες φορές καθημερινά αγανακτείτε για τις τόσες διαδρομές και τις ατελείωτες ώρες που περνάτε μέσα στο αυτοκίνητο σας; Όσο για τον ελεύθερο χρόνο που έχετε καθημερινά για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας... ας μη μιλήσουμε καλύτερα!

Σε μια παρόμοια φάση ζωής βρίσκεται η Jenna Dewan Tatum. Η 34 χρονη ηθοποιός, μητέρα ενός παιδιού και σύζυγος του ηθοποιού, Channing Tatum, αυτή την περίοδο έχει ένα πολυάσχολο πρόγραμμα, που δεν της επιτρέπει να φροντίσει την επιδερμίδα της- που τόσο λατρεύει!

Κι ενώ, λοιπόν, όλες οι γυναίκες έχουμε το νεσεσέρ μας εύκαιρο στο αυτοκίνητό, για να φρεσκαριστούμε πριν πάμε κάπου, βάζοντας την τελευταία πινελιά στα μάτια, τα χείλη ή τα μάγουλά μας, η Jenna, τολμά κάτι διαφορετικό, πραγματικά πρωτότυπο: τη μάσκα προσώπου!

fdghs

Εθεάθη λοιπόν, να οδηγεί το αυτοκίνητό της στους δρόμους του Los Angeles φορώντας μια μάσκα προσώπου για λαμπερή επιδερμίδα, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα τόσο των περαστικών που κοίταζαν τρομαγμένοι όσο και των παπαράτσι φωτογράφων που καραδοκούσαν!

gfu

Η διάσημη σταρ φαίνεται να εκμεταλλεύεται κάθε λεπτό της ημέρας της- πόσο μάλλον το χαμένο χρόνο που περνά στο αυτοκίνητό της- για τη φροντίδα της επιδερμίδας της, μιας και με τόσες υποχρεώσεις δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί στο σπίτι!

fdsdf

Το λαμπερό δέρμα της αποκαλύφθηκε όταν έφτασε στον προορισμό της και έβγαλε τη μάσκα!

fgh

Φυσικά... μια τέτοια κίνηση αποτελεί την πιο τέλεια ιδέα για όλες τις γυναίκες !Τώρα δεν έχετε δικαιολογία για απεριποίητη επιδερμίδα. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα κολλήσετε στην κίνηση... κάντε μια μάσκα προσώπου και χαλαρώστε!

Διαβάστε ακόμη:

Τα beauty μυστικά των 5 πιο hot αγγέλων της Victoria's Secret!

Η Katy Perry φοράει στα μαλλιά της το it-color της σεζόν!