Δείτε καρέ καρέ την προετοιμασία του χτενίσματος της Jaime King!

Βιβή Αγγελάκη
Δείτε καρέ καρέ την προετοιμασία του χτενίσματος της Jaime King!

Ψάξαμε και τελικά βρήκαμε τις φωτογραφίες που αποκαλύπτουν όλη την προετοιμασία για αυτό το εντυπωσιακό χτένισμά.


Την αναφέραμε στα 5 τοπ beauty looks αυτής της εβδομάδας και πραγματικά από εκείνη τη στιγμή ψάχναμε μανιωδώς για τις φωτογραφίες που θα αποκάλυπταν κάτι από την προετοιμασία αυτού του μοναδικού χτενίσματος της Jaime King! Με χαρά λοιπόν, σήμερα, σας ανακοινώνουμε ότι τις βρήκαμε (επιτέλους) και σας τις παρουσιάζουμε!!!

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Η Jamie King είναι μια γυναίκα που σε κάθε της εμφάνιση μαγνητίζει τα βλέμματα όλων πάνω της, και όχι άδικα, αφού από τα 14 χρόνια της έκανε φωτογραφίσεις για τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας (όπως το Vogue, Mademoiselle , Harper's Bazaar). Αυτή την εβδομάδα, λοιπόν, η 35 χρονη Jaime παρευρέθηκε στο Valentino Sala Bianca 945 event, στη Νέα Υόρκη. Λαμπερή με το δίχρωμο Valentino φόρεμά της, η πάντα στιλάτη σταρ επέλεξε ένα εντυπωσιακό χτένισμα- πλεκτό κότσο.

121114-LOTD-jaime-king-428

Οι μικρές κοτσίδουλες που ξεκινούσαν από μπροστά- δεξιά και αριστερά του κεφαλιού της- κατέληγαν σε κότσο πίσω, δίνοντας ένα νεανικό και δροσερό αέρα στο όλο beauty look της.

Jaime-King 1


Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες από τον προσωπικό λογαριασμό της κομμώτριάς της Sarah Potempa στο Instagram, όμως, δεν πρόκειται για τις κλασσικές γαλλικές πλεξούδες, (που δημιουργούνται από τρία τμήματα μαλλιού) αλλά για μια πιο «εξελιγμένη» μορφή τους. Η κομμώτρια της Jaime και πολλών άλλων celebrities, χώρισε σε κάθε πλευρά τα μαλλιά του διάσημου μοντέλου σε πέντε τμήματα και άρχισε να τα πλέκει σταδιακά, συμπεριλαμβάνοντας σιγά σιγά όλα τα μαλλιά. Έτσι, δημιούργησε δύο πλεκτές κοτσίδες, τις οποίες στο τέλος της τύλιξε αρμονικά μεταξύ τους, φτιάχνοντας αυτόν τον αξιοζήλευτο κότσο!

jaimekiiiii


Και ιδού το εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

jaime-king-five-strand-braid-hairstyle-back-w540

Αν πιάνουν τα χέρια σας, εξοπλιστείτε με υπομονή και ξεκινήστε!

jaime koooo

Διαβάστε ακόμη:

Χριστουγεννιάτικη glamorous λύση για τα μαλλιά σας. Δείτε τη Μαρία Μενούνος!

Λάμπουν και χωρίς μακιγιάζ! Δείτε τη selfie των Kendall Jenner και Cara Delevingne