Ποια είναι η νέα άφιξη στον οίκο Chanel;

Βιβή Αγγελάκη
Ποια είναι η νέα άφιξη στον οίκο Chanel;

Δείτε τη νέα Global Creative Make-up και Color Designer του οίκου Chanel!



Πριν καλά καλά μπει η νέα χρονιά, ο αγαπημένος οίκος Chanel, παρουσιάζει τη νέα Global Creative Make-up και Color Designer του! Μόλις χθες, ανακοινώθηκε το όνομα της και πολύ μας ενθουσίασε! Ναι είναι γυναίκα και μάλιστα μια από τις πολλά υποσχόμενες, νέες make up artists στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς, η Ιταλίδα Lucia Pica!

Μετά την αποχώρηση ενός από τους μεγαλύτερους Make-up και Color Designer, του Peter Philips, το 2013, υπεύθυνος make-up artist του γνωστού οίκου είχε γίνει ο Tom Pecheux. Τώρα, η Ιταλίδα make up artist αναλαμβάνει δυναμικά τα ηνία του τομέα της ομορφιάς του οίκου Chanel για το 2015.

Ξεκινώντας την καριέρα της ως freelance make-up artist το 2008, και σε λιγότερο από επτά χρόνια κατάφερε να εδραιωθεί στο χώρο της ομορφιάς, δουλεύοντας –ενδεικτικά αναφέρουμε- στα catwalks των Peter Pilotto, Roksanda Ilincic, και Margaret Howell αλλά και για πολλά editorials μόδας.

Lucia Pica Chanel-BLOG-SIZED

Η τελευταία της δουλειά πριν την υπογραφή της με τον οίκο Chanel είναι το εξώφυλλο της Vogue που θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2015!

Όσο για τον οίκο Chanel σε σχετικό δελτίο αναφέρει: «Φέρνει στον οίκο Chanel τη δημιουργικότητά της, την εμπειρία της πάνω στα χρώματα και μια σύγχρονη- πιο φρέσκια πλευρά της ομορφιάς»

Εμείς ανυπομονούμε να δούμε τη Lucia να δημιουργεί τα πιο hot trends, το 2015!

Διαβάστε ακόμη:

Grey hairlook: Δείτε ποιες stars το τόλμησαν

Η πιο περίεργη φωτογραφία της Miley Cyrus και της Cara Delevingne!