Victoria Beckham: Αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της

Βιβή Αγγελάκη
Victoria Beckham: Αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της

Οι συμβουλές, η καθημερινή της ρουτίνα και τα μυστικά ομορφιάς της διάσημης star.


Φέτος ήταν η χρονιά της! Άνοιξε τη δική της μπουτίκ ρούχων και αξεσουάρ στην Dover Street στο Λονδίνο, κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο brand στα Βρετανικά βραβεία μόδας(British Fashion Awards), φωτογραφήθηκε 2 φορές για το εξώφυλλο της Βρετανικής Vogue, ενώ τελευταίο της επίτευγμα είναι η νέα της συνεργασία με το Βρετανικό beauty brand, Nails Inc και η κυκλοφορία της νέας collection με βερνίκια που αντλούν την έμπνευσή τους από τη συλλογή με τα ρούχα της για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015.

Τι κι αν έκλεισε τα 40, η Victoria Beckham, μίλησε στο ELLE και αποκάλυψε τι είναι αυτό που τη διατηρεί πάντα φρέσκια, παρά το πολυάσχολο καθημερινό πρόγραμμά της.

Η διάσημη επιχειρηματίας- που δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα ζήλειας ή απέχθειας στο μεγαλύτερο μέρος του γυναικείου πληθυσμού- αποκάλυψε πως φροντίζει τη διατροφή της και καταναλώνει καθημερινά πολλά ψάρια, λαχανικά και φρούτα. Η καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της, περιλαμβάνει τα προϊόντα που της προτείνει μόνο ο δερματολόγος της Dr. Lancer, τον οποίο γνώρισε στο Λος Άντζελες.

«Κάνω θεραπείες προσώπου με οξυγόνο, ενώ φροντίζω να κρατώ την επιδερμίδα μου καθαρή, κάνοντας απολέπιση, δύο φορές την ημέρα. Έπειτα χρησιμοποιώ την ενυδατική κρέμα, η οποία πραγματικά «θρέφει» την επιδερμίδα μου. Ακόμη, πιστεύω ότι πολύ σημαντικό είναι κάθε γυναίκανα να πίνει άφθονο νερό και να κοιμάται όσο περισσότερο μπορεί. Βέβαια, όταν έχεις 4 παιδιά, κάτι τέτοιο είναι εύκολο να το λες αλλά δύσκολο να το κάνεις πράξη» αποκαλύπτει το πρώην μέλος των Spice Girl, το οποίο ξυπνά κάθε μέρα από τις 6 το πρωί εξαιτίας του μόλις τριών ετών γιού της και του φορτωμένου καθημερινού της προγράμματος.

Και φυσικά μια συνέντευξη με τη Victoria δεν θα μπορούσε να μην έχει και τα πιπεράτα σημεία της... Η ίδια απαντά σε ερώτηση του δημοσιογράφου, «δίνοντας» τον David : «Ναι, ο David χρησιμοποιεί όλα τα προϊόντα ομορφιάς που μου προτείνει ο Dr. Lancer. Τα μοιραζόμαστε όλα»

Εσείς τι θα λέγατε αν ο καλός σας χρησιμοποιούσε τις κρέμες σας;

Διαβάστε ακόμη:

Ποια είναι η νέα άφιξη στον οίκο Chanel;

Η πιο περίεργη φωτογραφία της Miley Cyrus και της Cara Delevingne!