Yotuel: Το μυστικό για αστραφτερό χαμόγελο στη στιγμή!

Yotuel: Το μυστικό για αστραφτερό χαμόγελο στη στιγμή!

Μια κορυφαία καλλυντική οδοντόκρεμα στο μπάνιο σας! 


Είναι ένα προϊόν-star που δεν μπορεί να λείπει από το μπάνιο σας, αφού από την πρώτη κιόλας χρήση βλέπετε διαφορά στο χαμόγελό σας! Η Yotuel all-in-one (όπως και ολόκληρη η σειρά της Υotuel) σχεδιάστηκε από τους οδοντιάτρους της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας, αναπτύχθηκε για τις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής και βρίσκεται πλέον και στην Ελλάδα!


Ου πρωτοποριακές συνθέσεις τους εξασφαλίζουν αποτελέσματα επαγγελματικής λεύκανσης και φροντίζουν για την καλή υγεία των δοντιών, προστατεύοντας το σμάλτο και καταπολεμώντας την τερηδόνα!

Συγκεκριμένα, η ΥOTUEL all in one προσφέρει τριπλή δράση:
- Λευκαίνει με τον κορυφαίο λευκαντικό παράγοντα Carbamide Peroxide (Υπεροξείδιο Καρβαμιδίου), συστατικό που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι για την επαγγελματική λεύκανση των δοντιών. Καθαρίζει αποτελεσματικά τόσο τις εξωτερικές όσο και τις εσωτερικές σκουρόχρωμες κηλίδες των δοντιών και βελτιώνει την απόχρωσή τους, λευκαίνοντας με την ελάχιστη τριβή.
- Ενισχύει τη δομή του σμάλτου με κάλιο, ασβέστιο και φωσφορικά άλατα.
- Προστατεύει. Με 11% ξυλιτόλη και active fluoride (1470ppm F-) επιτρέπει την καθαριότητα σε βάθος, ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα δόντια. Δεν περιέχει sls (δε δημιουργεί αφρό) και έχει ουδέτερο pH.
Χρησιμοποιείστε την καθημερινά 3 φορές την ημέρα και αισθανθείτε τη διαφορά από την πρώτη κιόλας στιγμή!

Θα τη βρείτε σε μαύρη συσκευασία με ουδέτερη γεύση και σε λευκή με δροσερή γεύση μέντας!

Η λευκαντική οδοντόκρεμα YOTUEL pharma, είναι η ιδανική επιλογή για τα ευαίσθητα δόντια, καθώς λευκαίνει χάρη στα φυσικά ένζυμα και στην papaya με ελάχιστη τριβή. Είναι πλούσια σε βιταμίνη B5, περιέχει 100% ενεργό φθόριο, 10% ξυλιτόλη, ενώ έχει ουδέτερο pH. Ενισχύει τη δομή του σμάλτου με κάλιο, ασβέστιο και φωσφορικά άλατα!

Η γκάμα περιλαμβάνει και λευκαντικές Οδοντότσιχλες ΥOTUEL, τέλεια επιλογή για μετά το γεύμα, οι οποίες καταπολεμούν τα οξέα των τροφών που προκαλούν τερηδόνα! Διατίθενται σε συσκευασίες των 12 τεμαχίων, σε δύο τύπους:
- Pharma (χρυσή) με βιταμίνη Β5 για ευαίσθητα ούλα
- Classic (μπλε) με γεύση μέντας


Την σειρά Yotuel θα την βρείτε στα φαρμακεία, στα supermarket Θανόπουλος και σε καταστήματα HONDOS CENTER (Ομόνοια, Κολωνάκι, Γλυφάδα, Νέα Ερυθραία, Σπάτα, Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Καλλιθέα και 2 καταστήματα στον Πειραιά, Απολλώνια Πολιτεία & Αριστοτέλους Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Αλεξανδρούπολη).