Η σειρά myelements εμπλουτίζεται με νέα προϊόντα

Η σειρά myelements εμπλουτίζεται με νέα προϊόντα

Ενισχύεται η σειρά με αναβράζοντα δισκία για γερό οργανισμό! 

Η σειρά myelements, brand της ISOPLUS, εμπλουτίζει τη γκάμα της και υποδέχεται 3 νέα προϊόντα σε αναβράζουσα μορφήImmuneed, Vitamin D3 1000IU & Magnesium 250mg. Τα αναβράζοντα δισκία προσφέρουν ευκολία στην κατάποση και γρήγορη απορρόφηση από τον οργανισμό, ενώ έχουν ευχάριστη γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι για συνέπεια στη χρήση. Υπενθυμίζεται πως στη σειρά με τα αναβράζοντα προϊόντα της myelements υπάρχει ήδη η Βιταμίνη Ester C 1000mg.

Immuneed
Φόρμουλα ενίσχυσης του ανοσοποιητικού συστήματος με εκχύλισμα εχινάκειας και σαμπούκου, βιταμίνη C, ψευδάργυρο και βιταμίνη D3. Συμβάλλει στην ενίσχυση του άνω αναπνευστικού και στη μείωση της διάρκειας των συμπτωμάτων του κοινού κρυολογήματος.

Vitamin D3 1000IU
Βιταμίνη D3 που βοηθά στην ομαλή απορρόφηση του φωσφόρου και του ασβεστίου και στη διατήρηση της υγείας των οστών, των μυών και των δοντιών, ενισχύει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην καλή διάθεση και ζωτικότητα. Η βιταμίνη D3 αποτελεί την πιο αφομοιώσιμη από τον οργανισμό μορφή βιταμίνης D.

Magnesium 250mg
Μαγνήσιο για την καλή υγεία του μυϊκού και του νευρικού συστήματος. Είναι χρήσιμο σε περιπτώσεις μυϊκής αδυναμίας, συμβάλλει στη μείωση των κραμπών λόγω προπόνησης και των κραμπών περιόδου για τις γυναίκες, ενώ μπορεί να βοηθήσει και στην απάλυνση των πονοκεφάλων λόγω έντασης.