Το απόλυτο holiday look της Kendall Jenner, μόνο σε 2 λεπτά!

Βιβή Αγγελάκη
Το απόλυτο holiday look της Kendall Jenner, μόνο σε 2 λεπτά!

Δείτε πως θα το πετύχετε με 3 κινήσεις.


Είναι νέα, όμορφη, sexy και το νέο «It Girl» της αγαπημένης Estée Lauder. Ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες αδερφές Kardashian, για το chic, διακριτικό beauty look της και τις άψογες ενδυματολογικές της επιλογές. Ο λόγος για την Kendall Jenner, το πιο διάσημο μοντέλο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης!

Και ποια δεν θα ήθελε να πετυχαίνει τέλεια γιορτινά beauty looks σε χρόνο dt ειδικά αυτές τις ημέρες, χωρίς να χρειάζεται να ξοδεύει όλη τη μέρα μπροστά σε ένα καθρέφτη; Τι καλύτερο μάλιστα, να ακολουθείς τις συμβουλές και τα μυστικά μιας πανέμορφης γυναίκας με το αποτέλεσμα να εγγυάται την επιτυχία του look σου.

Δείτε λοιπόν τις 3 κινήσεις ματ της Kendall αλλά και τα προϊόντα που χρησιμοποίησε και ξεκινήστε!

1. Διαλέξτε το δικό σας κόκκινο κραγιόν.

Τι πιο γιορτινό και θηλυκό από τα κόκκινα χείλη! Κι αν νομίζετε πως το κόκκινο κραγιόν έχει μια χρωματική απόχρωση, κάνετε λάθος. Διαλέξτε την απόχρωση που σας αρέσει και σας ταιριάζει φυσικά ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σας - μια μεταξύ των εκατοντάδων κόκκινων αποχρώσεων - και εντυπωσιάστε. Ακόμη κι αν δεν είστε fan του έντονου κόκκινου κραγιόν , μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ πιο φωτεινών και ανοιχτών αποχρώσεων. Η Kendall φορά στα χείλη της το αξιοζήλευτο Pure Color Envy , σε απόχρωση Envious κραγιόν της Estée Lauder.

montage glamour 18dec14 pr 1080x720

2. Βαλτε τη μαύρη πινελιά στα μάτια σας.

Όσο τα κόκκινα χείλη είναι must για τις γιορτές άλλο τόσο είναι και το μαύρο eyeliner. Προσαρμοσμένο πάντα στο στυλ και στην περίσταση, πολλές από εσάς το προτιμάτε έντονο, δημιουργώντας ένα cat-eye look ενώ άλλες, όπως η Kendall, χρησιμοποιεί το Doublewear Liquid Liner της Estée Lauder στη ρίζα των βλεφαρίδων της στο πάνω κινητό βλέφαρο, φροντίζοντας όμως πάντα να τραβάει ελαφρώς τη γραμμή του, προς τα έξω.

3. Ολοκληρώστε με το μοναδικό mani σας.

Ναι, πολλές το ξεχνάτε και κακώς. Η 3η κίνηση που θα χαρίσει ένα total glam beauty look είναι το mani σας. Η Kendall , ακολουθώντας τη λογική του mix and match, συνδύασε το κόκκινο χρώμα των χειλιών της με το χρώμα στα νύχια της δημιουργώντας ένα κομψό αποτέλεσμα με το Pure Color Nail Lacquer σε απόχρωση Le Smoking της Estée Lauder. Τι πιο glam από ένα τέλειο mani!