Τα τοπ 5 beauty looks της εβδομάδας!

Βιβή Αγγελάκη
Τα τοπ 5 beauty looks της εβδομάδας!

Οι καλύτερες εμφανίσεις της εβδομάδας που πέρασε!

Παρασκευή σήμερα και όπως συνηθίζουμε εδώ και μερικές εβδομάδες αυτή τη μέρα, συγκεντρώσαμε τις λαμπερές εμφανίσεις των διάσημων κυριών του Hoolywood.

Μαζέψαμε, λοιπόν, τις 5 καλύτερες εμφανίσεις, που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα και σας τις παρουσιάζουμε! Δείτε λοιπόν, τι επέλεξαν οι αγαπημένες μας σταρς και υιοθετήστε όποιο beauty look σας αρέσει και φυσικά σας πηγαίνει!

1. Kate Hudson

Λάμπει και χωρίς έντονο μακιγιάζ. Το σπινθηροβόλο βλέμμα της και η αψεγάδιαστη επιδερμίδα της ήταν αρκετά για να μαγνητίσουν τα φλας των φωτογράφων στα βραβεία 2014 People Magazine Awards που πραγματοποιήθηκαν στο Beverly Hills. Επέλεξε, λοιπόν, να τονίσει τα μάτια της, φορώντας το eyeliner ακριβώς στη ρίζα των βλεφαρίδων της, στο πάνω κινητό βλέφαρό της και να τις ενισχύσει ακόμη πιο πολύ, περνώντας τες με μάσκαρα. Εντυπωσιακή μέσα στο Valentino φόρεμά της, συνδύασε το όλο ρομαντικό look της με ένα τέλειο wave look στα μαλλιά της. Η χωρίστρα στη μέση και οι μπούκλες που έπεφταν ανάλαφρα κάτω από το ύψος του πηγουνιού της χάριζαν ένα αρμονικό και στιλάτο αποτέλεσμα.

spl915311 008


2. Ali Lohan

Είναι μοντέλο, τραγουδίστρια και ηθοποιός , αλλά κυρίως είναι γνωστή ως μικρότερη αδερφή της Lindsay Lohan. Η μόλις 21 ετών Ali, παρευρέθηκε σε εκδήλωση στις 17 Δεκεμβρίου στη Νέα Υόρκη και μας κέντρισε το ενδιαφέρον η ιδιαίτερη εμφάνισή της. Η τελευταία αλλαγή στα μαλλιά της, με τις μακριές αφέλειες είναι μια από τις πιο hot χειμωνιάτικες τάσεις, που πολλές γυναίκες τόλμησαν γι αυτή τη σεζόν. Χωρίς ιδιαίτερες φλυαρίες στο beauty look της η Ali, εντυπωσιάζει με τα όμορφα γεμάτα φρύδια της, που κάνουν το βλέμμα της ακόμη πιο έντονο και προσδίδουν έναν δυναμισμό στην όλη εμφάνισή της.

spl914280 001


3. Sienna Miller

Ναι ψηφίζουμε Sienna με κλειστά τα μάτια. Όσο κι αν προσπαθούμε να μην τη συμπεριλάβουμε στα τοπ 5 beauty looks της εβδομάδας, η Sienna, κάνει πάντοτε εμφανίσεις που απλά ε-ντυ-πω-σι-ά-ζουν. Τι να πρωτοσχολιάσαουμε για το beauty look της: την υπέροχη λαμπερή επιδερμίδα της , τα μοναδικά hairlooks που πλαισώνουν τις εμφανίσεις της, το διακριτικό αλλά πάντοτε chic μακιγιάζ της; Τη αγαπούμε απλά! Η αγαπημένη ηθοποιός αυτή την εβδομάδα έκανε μια από τις πιο λαμπερές εμφανίσεις της για το 2014, στην πρεμιέρα της ταινίας «American Sniper», όπου και πρωταγωνιστεί. Η διακριτική γραμμή eyeliner στα μάτια της αλλά και το υπέροχο χαμόγελό της έδιναν πραγματικά έναν αέρα φρεσκάδας και νεανικότητας στο όλο look της.

spl913934 001


4. Marie-Ange Casta

Μπορεί να μην τη γνωρίζαμε, όπως πολύ πιθανόν και εσείς αλλά τη μάθαμε. Ονομάζεται Marie-Ange και είναι Γαλλίδα ηθοποιός και μοντέλο. Υπήρξε η μούσα της ισπανικής μάρκας Mango για το φθινόπωρο-χειμώνα 2009/2010, της Reebok το 2011 και της Vichy. Αν και μόλις 24ετών η Marie-Ange αποδεικνύει στην πράξη ότι ξέρει πολύ καλά τα μυστικά τόσο της μόδας όσο και της ομορφιάς, καθώς επιλέγει το απόλυτο mix match: Συνδυάζει το χρώμα των χειλιών της με τα ρούχα της. Το πορτοκαλίζον κραγιόν της έδενε απόλυτα με το χρώμα της φούστας της δίνοντας το απόλυτο αποτέλεσμα. Χωρίς να υπερβάλει και να βαρύνει το πρόσωπό της με πολλά προϊόντα, το κραγιόν έφερνε τα υπέροχα χείλη της στο επίκεντρο. Τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της αναδεικνύονταν ακόμη πιο πολύ, πιάνοντας τα μαλλιά της πίσω σε ένα sleek ponytail.

PicMonkey Collage

5. Karlie Kloss

Αν δεν ξέρει η Karlie, ως αγγελάκι της τα μυστικά για ένα Victoria's Secret ποια γυναίκα τα ξέρει; Η Karlie εμφανίστηκε όπως και η Kate Hudson στα βραβεία 2014 People Magazine Awards που πραγματοποιήθηκαν στο Beverly Hills. Το supermodel δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην περιποίηση της επιδερμίδας της, φροντίζοντας να την ενυδατώνει τακτικά και ιδού το αποτέλεσμα! Η Karlie έδωσε μια καλοκαιρινή- διακριτική λάμψη στα μάγουλά και στα χείλη της σε αυτή την εμφάνισή της κάνοντας το πρόσωπό της πραγματικά να αστράφτει!

spl915316 013