Δείτε το επικό hairstyle της Rita Ora που ξεχωρίσαμε

Βιβή Αγγελάκη
Δείτε το επικό hairstyle της Rita Ora που ξεχωρίσαμε

Κάντε τον απλό κότσο ή την κοτσίδα σας να ξεχωρίζει με μια κίνηση!


Φροντίζει πάντοτε να ξεχωρίζει... η 24 χρονη pop star Rita Ora για άλλη μια φορά μας ξάφνιασε! Στην εκδήλωση Z100's Jingle Ball που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, η Rita μπορεί να σχολιάστηκε αρνητικά εξαιτίας της εμφάνισής της, που έκανε πολλούς να μιλούν για μια νέα Kim Kardashian, αλλά απέσπασε τις καλύτερες κριτικές για το hairstyle της!

Ακολουθώντας την πρόταση που είδαμε στo catwalk του οίκου Giamba για την Άνοιξη 2015 (δείτε στις φωτογραφίες στη gallery) , η star, έπιασε τα μαλλιά της σε ένα ψηλό, αρκετά χαλαρό κότσο, πλέκοντας όμως στη μέση του κεφαλιού της (στο σημείο της μεσαίας χωρίστρας) και ξεκινώντας από μπροστά, μια μικρή γαλλική κοτσίδα.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο κομμωτής της Ora, Chris Appleton, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μπορείτε να δείτε αυτό το εντυπωσιακό χτένισμα από διαφορές πλευρές, για να έχετε μια συνολική εικόνα.

Untitled

Όσο για το όλο beauty look της, η Rita, φόρεσε ένα sexy κόκκινο κραγιόν στα χείλη της - must γι αυτές τις γιορτές- και φυσικά, τόνισε τα μάτια της με μαύρο eyeliner που τόσο αγαπά, δημιουργώντας ένα cat-eye look. Στο mani της προτίμησε το μπλε σκούρο μεταλλικό χρώμα, με μερικά σχέδια στα μεσαία δάκτυλα.

PicMonkey Collage

Την προηγούμενη μέρα η εκκεντρική τραγουδίστρια έπιασε τα μαλλιά της σε ένα ψηλό, αρκετά σφιχτό ponytail, προσδίδοντας έναν παιχνιδιάρικο αλλά και πιο rock αέρα στο όλο look της.

tPodwRwfxUFl
hgj

Διαβάστε ακόμη:

Τα τοπ 5 beauty looks της εβδομάδας!

Το απόλυτο holiday look της Kendall Jenner, μόνο σε 2 λεπτά!