Καιρό είχαμε να τη δούμε με αυτό το χρώμα στα μαλλιά της!

Βιβή Αγγελάκη
Καιρό είχαμε να τη δούμε με αυτό το χρώμα στα μαλλιά της!

Λίγο πριν μπει το 2015 αποφάσισε να αλλάξει...


Ο χειμώνας έχουμε πει είναι ο καιρός των αλλαγών και των πειραματισμών ιδίως στα μαλλιά. Πολλές είτε αλλάζουν το κούρεμά τους, είτε το χρώμα της κόμης τους, προκειμένου να καταλήξουν στο ιδανικό hairlook τους!

Η Ariana Grande, μια από τις stars, που αποφάσισαν να αλλάξουν το χρώμα στα μαλλιά τους λίγο πριν μπει το 2015! Κι ενώ στο άκουσμα του ονόματος της 21ετών τραγουδίστριας ερχόταν στο μυαλό όλων μας η μικροκαμωμένη pop star με το ψηλό ξανθό ponytail, τώρα θα πρέπει να συνηθίσουμε την νέα σκούρα απόχρωση στα μαλλιά της.

Η διάσημη τραγουδίστρια έβαψε τα μαλλιά της σκούρα καστανά και έκανε το ντεμπούτο της με το νέο χρώμα, ανεβάζοντας μια selfie φωτογραφία (ξαπλωμένη στο κρεβάτι της) στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

fgy - Copy

Η ίδια φαινόταν πολύ χαλαρή και ευδιάθετη ενώ σχολίασε τη φωτογραφία της αναφέροντας πως ξαναγύρισε πίσω στο σκούρο καστανό (back to dark brown btw). Μάλιστα, ανέβασε κι άλλες φωτογραφίες αγκαλιά με τα πανέμορφα σκυλάκια της (Ophelia και Coco). Προφανώς, το νέο της χρώμα είναι πολύ πιο κοντά στη φυσική απόχρωση των μαλλιών της και γι αυτό της ταιριάζει πάρα πολύ.

ariana-grande-new-brown-hair-again-dogs-05

Και μην ξεχνάτε ότι το σκούρο καστανό (σοκολατί) χρώμα είναι από τα πιο hot χρώματα του χειμώνα, που ήδη έχουν υιοθετήσει πολλές celebrities, όπως η Cara Delevingne και η Keira Knightley!

Εσείς τι λέτε; Προτιμάτε την Ariana ξανθιά ή μελαχρινή;

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε το επικό hairstyle της Rita Ora που ξεχωρίσαμε

Τα τοπ 5 beauty looks της εβδομάδας!