Την «τσακώσαμε» στο αεροδρόμιο με το νέο της hairlook!

Βιβή Αγγελάκη
Την «τσακώσαμε» στο αεροδρόμιο με το νέο της hairlook!

Άλλαξε τα μαλλιά της, δύο μέρες πριν τα Χριστούγεννα!


Τη θυμόμαστε κυρίως από τη συμμετοχή της στην κωμωδία «Τα Κακά Κορίτσια» (Mean Girls) στο ρομαντικό δράμα «Το Ημερολόγιο» (The Notebook) και την επόμενη χρονιά στην κωμωδία «Γαμο-Μπελάδες» (Wedding Crashers)... ο λόγος για την Καναδή ηθοποιό, Rachel Anne McAdams ! Από τότε φυσικά, η Rachel έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές άλλες σειρές και ταινίες με τελευταίο νέο, τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική δραματική σειρά True Detective 2, στο πλευρό του Colin Farrell.

Κι ενώ καιρό είχαμε να δούμε την αγαπημένη ηθοποιό σε δημόσια εμφάνισή της, οι παπαράτσι την «τσάκωσαν» στο αεροδρόμιο LAX Airport στο Los Angeles με ένα νέο hairlook! Η Rachel αποφάσισε να αλλάξει χρώμα στα μαλλιά της και να δοκιμάσει το Ombré Style!

rachel-mcadams-ombre-hair-color-w540

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, η 36χρονη star εμφανίστηκε φορώντας μαύρα γυαλιά και με το νέο στιλ στα μαλλιά της. Επέλεξε να βάψει σε πολύ ανοιχτό ξανθό χρώμα τις άκρες των μαλλιών της, αφήνοντας τις ρίζες της στο φυσικό (σκούρο καστανό) τους χρώμα.

rachel-mcadams-ombre-hair-airport

Φυσικά μια τέτοια εμφάνιση, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τον τύπο, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να τη σχολιάσουν αρνητικά, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι το νέο της look έχει σχέση με το νέο ρόλο της στη σειρά True Detective 2.

B5Ra8HgCUAAEvLI

Εσείς τι λέτε; Σας αρέσει το νέο της look;

Διαβάστε ακόμη:

Τα λάθη που κάνουμε στο glam μακιγιάζ μας και πώς θα τα διορθώσουμε!

Τα πιο εύκολα και ανέξοδα beauty tricks που θα σας κάνουν να λάμψετε την τελευταία στιγμή!