Ρόδι: Δες τι μπορεί να κάνει αυτό το superfruit για τα μαλλιά σου!

Ρόδι: Δες τι μπορεί να κάνει αυτό το superfruit για τα μαλλιά σου!

Η Garnier το βάζει στο μπάνιο σου με τη θαυματουργή νέα σειρά Fructis Πυκνά και Δυνατά!

Δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις για το ρόδι: οι ευεργετικές του ιδιότητες για τον οργανισμό είναι γνωστές εδώ και πάρα πολύ καιρό και η μοντέρνα κοσμετολογία απλά επιβεβαιώνει με τις έρευνές της ότι είναι θαυματουργό και για την επιδερμίδα και τα μαλλιά!

Στα γρήγορα να θυμίσουμε πως το ρόδι προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, αυξάνει τους ρυθμούς ανανέωσης των κυττάρων της επιδερμίδας, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και μάλιστα κάποια συστατικά του εξουδετερώνουν τους παράγοντες που καταστρέφουν τους ινοβλάστες, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία και μάλιστα έχει τόσο ισχυρά αντιοξειδωτικά που μπλοκάρουν τις διαδικασίες πρόωρης γήρανσης!

Όσο για το τι μπορεί να κάνει το ρόδι στα μαλλιά σας... δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε τη νέα, θαυματουργή σειρά Garnier Fructis Πυκνά και Δυνατά, και θα το διαπιστώσετε από την πρώτη κιόλας μέρα! Στη σειρά πρωταγωνιστεί, εκτός από το μόριο Fibra-Cyclane που «γεμίζει» και δυναμώνει την τρίχα εκ των έσω, και το Εκχύλισμα Ροδιού: με το που αγκαλιάσει τα μαλλιά, χάρη στην αντιοξειδωτική του δράση, προστατεύει την τρίχα από τις εξωτερικές επιθέσεις, ενώ παράλληλα την ενυδατώνει χωρίς να την βαραίνει στο ελάχιστο, την κάνει απίστευτα απαλή και λαμπερή! Σε συνδυασμό δε, με το Fibra-Cyclane, το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο: τα μαλλιά που πάντα ονειρευόσασταν γίνονται πραγματικότητα!

Στην σειρά Garnier Fructis Πυκνά και Δυνατά θα βρείτε Σαμπουάν και Κρέμα Μαλλιών που δεν βαραίνει καθόλου την τρίχα, Μάσκα Βαθιάς Θρέψης για εύπλαστα, ανάλαφρα μαλλιά, Ορό για τις Άκρες που είναι ειδικά μελετημένος για τις λεπτές και αδύναμες άκρες, Σπρέυ και Αφρό για Πλούσια Μαλλιά.

Δεν θα χρειαστεί παρά μόνο ένα άγγιγμα στα μαλλιά σας για να διαπιστώσετε πόσο πιο πλούσια, μεταξένια και ανάλαφρα γίνονται με αυτά τα προϊόντα- και πάμε στοίχημα πως θα τα λατρέψετε!