Ποια star έβγαλε 50 selfies για γνωστή εταιρεία καλλυντικών;

Βιβή Αγγελάκη
Ποια star έβγαλε 50 selfies για γνωστή εταιρεία καλλυντικών;

Μόνο αυτή θα μπορούσε...


Είναι μια από τις πιο εκκεντρικές star παγκοσμίως. Το επίθετο προκλητική είναι πολύ λίγο στο να χαρακτηρίσει τόσο τις εμφανίσεις όσο και τις δηλώσεις της. Κι όμως, παρόλο που οι περισσότερες εταιρείες καλλυντικών επιλέγουν ως κεντρικά πρόσωπα στις καμπάνιες τους, πρότυπα συμβατικής ομορφιάς, το ιαπωνικό beauty brand, Shiseido κάνει τη διαφορά και επιλέγει τη Lady Gaga ως εκπρόσωπο της νέας διαφημιστικής της καμπάνιας για το 2015.

Και αν περιμένατε πως μια καμπάνια που θα συμμετείχε η 28χρονη pop τραγουδίστρια θα ήταν μια συνηθισμένη καμπάνια εταιρείας καλλυντικών... κάνετε λάθος! Η τραγουδίστρια, ενέπνευσε τη γνωστή εταιρεία –εκτός από την ομολογουμένως αψεγάδιαστη επιδερμίδα της- να φτιάξει το concept της νέας καμπάνιας για το 2015 κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της, βγάζοντας 50 selfies φωτογραφίες, που θα κυκλοφορήσουν αποκλειστικά στην Ιαπωνία, για λογαριασμό του brand!

fa9610e112e08b75c47298e05fc7a0d7b24052e8

'Ηδη μάλιστα οι περισσότερες φωτογραφίες (46) κυκλοφόρησαν από την 1η Ιανουαρίου, με τη σελίδα του προσωπικού λογαριασμού της Lady G στο Instagram να παίρνει φωτιά! Με περίεργα χτενίσματα, dramatic looks, τολμηρές σκιές και εκκεντρικούς συνδυασμούς, η Gaga, φαίνεται να απολαμβάνει απόλυτα το νέο της ρόλο, μιας και πραγματικά έχει αποδείξει πως η τέχνη των μεταμφιέσεων και οι αλλαγές στο beauty look της, την αναζωογονούν, εντός και εκτός σκηνής!

Εξάλλου, η ίδια σε δηλώσεις της συμβούλευε τη κάθε γυναίκα: «Καθίστε μπροστά από τον καθρέφτη και αφού απλώστε όλα τα καλλυντικά σας και τις περούκες, που έχετε στη διάθεσή σας, απλά ξεκινήστε μια πραγματική συζήτηση με τον εαυτό σας».

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες της καμπάνιας, που καταφέραμε να βρούμε, στη gallery!

Διαβάστε ακόμη:

Θέλετε μια αλλαγή στα μαλλιά σας; Αυτό είναι το "It" κούρεμα της χρονιάς!

Η Kim Kardashian εξηγεί για ποιο λόγο δε χαμογελά πολύ στις φωτογραφίες...