Αυτές είναι οι celebrities που μας έκαναν να ζηλέψουμε το καρέ!

Βιβή Αγγελάκη
Αυτές είναι οι celebrities που μας έκαναν να ζηλέψουμε το καρέ!

Δείτε 15+1 διάσημες κυρίες με τα πιο εντυπωσιακά καρέ τους... και εμπνευστείτε

Είναι το πιο hot trend της εποχής και δικαίως, αφενός επειδή πολλές διάσημες κυρίες αποφάσισαν να το υιοθετήσουν αφετέρου προσδίδει ένα chic αέρα στην εμφάνιση κάθε κοινής θνητής. Είτε πρόκειται για τη μακριά εκδοχή του (lob) είτε για την πιο wavy (wob) το καρέ (bob) πάντοτε θα εντυπωσιάζει.

Ξεκινώντας από τις Coco Chanel, Louise Brooks και Elizabeth Taylor,που στο παρελθόν υιοθέτησαν και υποστήριξαν με τον καλύτερο τρόπο το καρέ, πολλές διάσημες κυρίες του Hollywood το επέλεξαν κατά καιρούς, κάνοντας όλες εμάς να τις ζηλεύουμε σε μεγάλο βαθμό!

Το μεγάλο μυστικό του εν λόγω hairlook κρύβεται στην ευελιξία του, καθώς μπορείτε να το προσαρμόσετε στο δικό σας προσωπικό στυλ και στην εκάστοτε περίσταση. Ψάχνετε για κάτι κλασικό; Κρατήστε το στο ίδιο μήκος. Θέλετε κάτι πιο παιχνιδιάρικο; Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ασύμμετρο καρέ πιο μακρύ μπροστά. Προτιμάτε περισσότερο όγκο; Δοκιμάστε τα χαλαρά waves!

Οι δυνατότητες να μεταμορφώσετε και να φέρετε το καρέ πιο κοντά στην προσωπικότητά σας, είναι απεριόριστες.

Δείτε, λοιπόν, στη gallery τη λίστα με τις 15 +1 διάσημες κυρίες που απογείωσαν το καρέ και εμπνευστείτε το νέο στυλ για τα μαλλιά σας.