Αυτά είναι τα beauty looks που ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε!

Βιβή Αγγελάκη
Αυτά είναι τα beauty looks που ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε!

Οι καλύτερες εμφανίσεις της εβδομάδας και τα tips για να πετύχετε το αγαπημένο σας beauty look

Παρασκευή σήμερα και όπως συνηθίζουμε εδώ και κάμποσο καιρό, συγκεντρώσαμε τις 5 καλύτερες εμφανίσεις των διάσημων κυριών, που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα και σας τις παρουσιάζουμε! Την εβδομάδα αυτή τα φώτα όλων έπεσαν στα People's Choice Awards, στα οποία γνωστά ονόματα της μόδας αλλά και του καλλιτεχνικού χώρου γενικότερα, έκαναν τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους. Το κόκκινο χαλί πήρε φωτιά και τα φλας των φωτογράφων άστραφταν μανιωδώς!

Δείτε λοιπόν, τι επέλεξαν και γιατί ξεχώρισαν οι αγαπημένες μας celebrities και υιοθετήστε όποιο beauty look σας αρέσει και φυσικά σας πηγαίνει! Ακολουθήστε τα tips για να τα πετύχετε!

1. Sarah Hyland: το φωτεινό icy eye look και μεγάλες βλεφαρίδες, συνδυάζονται σε ένα μοναδικό beauty look που επικεντρώνεται στο έντονο βλέμμα.

Φανερά αδυνατισμένη και με έντονες ξανθιές ανταύγειες στα μαλλιά η 24χρονη πλέον Sarah έκλεψε τις εντυπώσεις! Το tip: εφάρμοσε σε μεγάλο βαθμό την icy σκιά περιμετρικά της εσωτερικής γωνίας των ματιών της με έμφαση στην εσωτερική κόγχη και έσβηνε σταδιακά έως την εξωτερική. Τέλος έδωσε ένταση στις πάνω βλεφαρίδες, τονίζοντας την εξωτερική γωνία των ματιών της.

Sarah-Hyland

2. Katherine McPhee: red wine χείλη

Μέσα στο ασπρόμαυρο φόρεμά της, η Katherine έλαμπε. Το tip: το βαθύ έντονο κόκκινο χρώμα στα χείλη της, που θυμίζει το χρώμα του ώριμου κρασιού. Τηρώντας το χρυσό κανόνα της ισορροπίας στο μακιγιάζ της, φόρεσε στα μάτια της μια σκιά σε ουδέτερες αποχρώσεις. Με αυτόν τον τρόπο, η λαμπερή επιδερμίδα και τα χείλη της αναδείχτηκαν ακόμη πιο πολύ!

Katharine-McPhee


3. Olivia Munn: λαμπερή επιδερμίδα και messy ponytail συνδυάζονται ακόμη και στις πιο chic εμφανίσεις

Επιλέγοντας ένα αρκετά chic φόρεμα Giambattista Valli Couture, η Olivia έλαμπε. Το tip: το ακτινοβόλο δέρμα της και το χαλαρό πιάσιμο στην κοτσίδα της. Η Olivia απέδειξε ότι μπορούμε να συνδυάσουμε το messy ponytail (που προσδίδει και extra φυσικό όγκο στα μαλλιά μας) με κάθε βραδινή εμφάνιση, κάνοντας το βλέμμα μας ταυτόχρονα σοφιστικέ αλλά και παιχνιδιάρικο.

oliv pic

4. Keltie Knight : μεταλλικό smoky eye look και ρομαντικό χτένισμα με hair accessory

Το tip: Η τηλεπαρουσιάστρια δημιούργησε ένα μεταλλικό smokey eye look περνώντας τη σκιά στις ρίζες των πάνω και κάτω βλεφαρίδων της. Την εντυπωσιακή glam εμφάνιση συμπλήρωνε το ρομαντικό χτένισμα- πλεκτό στεφάνι και το αξεσουάρ στα μαλλιά της.

Keltie-Knight

5. Allison Williams: μεταλλικό πράσινο smokey eye look

Μπορεί να μην την είδαμε στα People's Choice Awards, αλλά στην πρεμιέρα του Girls και πραγματικά δεν μπορούσαμε να μην τη συμπεριλάβουμε στα beauty looks της εβδομάδας. Η Allison, πρόσθεσε ένα δροσερό μεταλλικό στοιχείο στο σκούρο μακιγιάζ των ματιών της, μια πράσινη μεταλλική σκιά. Το tip: Αφού πέρασε με μαύρο μολύβι το περίγραμμα των ματιών της, πέρασε μια πράσινη μεταλλική σκιά στις εσωτερικές γωνίες, την οποία έσβηνε κατά μήκος των άνω και κάτω γραμμών των βλεφαρίδων.

pic all

Διαβάστε ακόμη:Αυτές είναι οι celebrities που μας έκαναν να ζηλέψουμε το καρέ!