Δείτε την απίστευτη μεταμόρφωση της Candice Swanepoel σε Marilyn Monroe!

Βιβή Αγγελάκη
Δείτε την απίστευτη μεταμόρφωση της Candice Swanepoel σε Marilyn Monroe!

Πραγματικά αξίζει να τη δείτε!


Πρόσφατα είχαμε αναφέρει την κίνηση ενός από τα μεγαλύτερα beauty brand στο χώρο, της Max Factor, να χρησιμοποιήσει το όνομα της μεγάλης σταρ, Marilyn Monroe, στη νέα του καμπάνια για το 2015, παρόλο που πέρασαν 53 χρόνια από το θάνατο της. Το γνωστό brand, θέλοντας να δείξει πως το make up του brand ήταν αυτό που μεταμόρφωσε τη μικρή μελαχρινή Norma Jeane της διπλανής πόρτας σε εκρηκτική ξανθιά star της μεγάλης οθόνης, την επέλεξε ως πρέσβειρα ομορφιάς για το 2015.

marilyn--a


Και επειδή την ομορφιά, τη φινέτσα και το στυλ του διαχρονικού συμβόλου του sex είναι δύσκολο να την αποδώσει μια κοινή θνητή... ένα αγγελάκι της Victoria's Secret ταιριάζει γάντι στην περίσταση, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για την Candice Swanepoel!


Το πανέμορφο supermodel, μεταμορφώθηκε με τη βοήθεια του μακιγιάζ στη θρυλική Marilyn και ιδού τα αποτελέσματα! Βεβαίως, φρόντισε να «ανεβάσει» το δραματικό makeover της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εντυπωσιάζοντας τους πάντες!

tumblr nhuy4umRKj1r8kn2so1 500

Μάλιστα η ίδια σχολίασε τη φωτογραφία αναφέροντας πως: «Είμαι τυχερή, καθώς μέσα από τη δουλειά μου με τη Max Factor μπορώ να αλλάξω μέσω του make-up. Εδώ οι @patmcgrathreal και @shayashual με μεταμόρφωσαν σε Marilyn.» Ενώ στο τέλος προέτρεψε κάθε γυναίκα να δοκιμάσει μια αλλαγή,« λίγο πιο περιπετειώδη στο make up look της.»

candicesplit--a


Εκτός από το faux καρέ, μπορείτε να δείτε τις διαφορές στα φρύδια της, που έχουν «γεμίσει» για να μοιάζουν με αυτά της θρυλικής ηθοποιού. Φυσικά, το beauty look περιελάμβανε τα έντονα κόκκινα χείλη με το χαρακτηριστικό περίγραμμα, το έντονο cat eye look και την ελιά στο μάγουλο.


Το αποτέλεσμα πραγματικά εντυπωσιάζει!

Διαβάστε ακόμη:

Αυτά είναι τα beauty looks που ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε!

Αυτές είναι οι celebrities που μας έκαναν να ζηλέψουμε το καρέ!