H δήλωση της Cara που θα συζητηθεί: «Είχες πραγματικά τα καλύτερα φρύδια στον κόσμο.»

Βιβή Αγγελάκη
H δήλωση της Cara που θα συζητηθεί: «Είχες πραγματικά τα καλύτερα φρύδια στον κόσμο.»

Καλύτερα και από τα δικά της...Γίνεται;

Παρά τα 22 της χρόνια έχει κατακτήσει το χώρο της μόδας και της ομορφιάς μιας και πολλοί γνωστοί οίκοι μόδας έχουν βρει στο πρόσωπό της, τη μούσα τους. Μάλιστα πέρυσι ήταν που ο διάσημος, εκκεντρικός σχεδιαστής μόδας, Karl Lagerfeldt δήλωνε για εκείνη: «Δίνει μια νέα διάσταση στη μόδα. Η προσωπικότητά της χαρίζει στο χώρο μια άλλη αύρα και ανοίγει προοπτικές». Ο λόγος για την Cara Delevingne που σε κάθε της εμφάνιση ξέρει αφενός να εντυπωσιάζει με το απλό αλλά glam beauty look της, αφετέρου να γίνεται πρώτο θέμα με τα καμώματά της!

Το supermodel που τα τελευταία χρόνια έκανε τάση τα έντονα παχιά, φυσικά φρύδια που οι περισσότερες γυναίκες ζηλεύουμε, ήρθε με αυτή τη δήλωσή της να ταράξει τα μέχρι τώρα δεδομένα που την ήθελαν πρότυπο της άγριας ομορφιάς.

«Είχες πραγματικά τα καλύτερα φρύδια στον κόσμο» δηλώνει σε προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ποστάροντας ένα κολάζ με παλιές φωτογραφίες της γιαγιάς, που πριν λίγες μέρες έχασε σε ηλικία 102 ετών.

cara-delevingne-giagia

Η Angela Delevingne, ήταν η αγαπημένη γιαγιά της Cara και γι αυτό το μοντέλο αποφάσισε να δείξει σε όλους πόσο την αγαπούσε. Μάλιστα σχολίασε: «Αναπαύσου εν ειρήνη, Angela Delevingne. Είσαι ο πιο ευγενικός, έξυπνος και αστείος άνθρωπος που είχα ποτέ την ευχαρίστηση να γνωρίσω και να συναναστραφώ. Μια καταπληκτική μητέρα, γιαγιά, προγιαγιά και επίσης φίλη. Θα είσαι για πάντα στην καρδιά μου και θα μου λείπεις πολύ».

Φυσικά, αν δείτε τις φωτογραφίες πιο προσεκτικά θα καταλάβετε την απίστευτη ομοιότητα της Cara με τη γιαγιά της. Έτσι εξηγείται από πού κληρονόμησε τα θρυλικά παχιά φρύδια της.

Διαβάστε ακόμη:

Αυτά είναι τα beauty looks που ξεχώρισαν στις Χρυσές Σφαίρες 2015!

Πιο ξανθιά από ποτέ, αποκαλύπτει γιατί κρατά τα μαλλιά της κοντά!