Δείτε πώς θα πετύχετε το make up look της Jessica Chastain από τη χθεσινή απονομή!

Βιβή Αγγελάκη
Δείτε πώς θα πετύχετε το make up look της Jessica Chastain από τη χθεσινή απονομή!

Ακολουθήστε βήμα- βήμα τον οδηγό και τα προϊόντα που χρησιμοποίησε και λάμψτε όπως εκείνη!

Ήταν σίγουρα το πρώτο μεγάλο event για το 2015 και αφορμή για μια ακόμη συνάντηση των διάσημων κυριών του Hollywood. Η χθεσινή απονομή των βραβείων Golden Globes Awards 2015 μονοπωλεί σήμερα το ενδιαφέρον των media και όχι άδικα. Ένα από τα beauty look που πραγματικά ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί ήταν αυτό της Jessica Chastain!

Υποψήφια στην κατηγορία «β γυναικείου ρόλου» για την συμμετοχή της στην ταινία «A Most Violent Year» σε σκηνοθεσία J.C. Chandor έκανε τα φλας των φωτογράφων να αστράφτουν! Το υπέροχο Old Hollywood style της, αποτελούνταν εκτός από τα χαλαρά one side waves στα μαλλιά της και από τις σωστές επιλογές στα προϊόντα μακιγιάζ και φυσικά τη σωστή εφαρμογή τους!

Επειδή, λοιπόν, ζηλέψαμε... ψάξαμε και βρήκαμε τι χρησιμοποίησε η Jessica Chastain στο κόκκινο χαλί και σας τα αποκαλύπτουμε!

Την εμφάνιση της στο κόκκινο χαλί επιμελήθηκε ο makeup artist, Kristofer Buckle, που κατάφερε να δημιουργήσει ένα glamorous look με προϊόντα μακιγιάζ Yves Saint Laurent (τα οποία έχει δημιουργήσει ο Lloyd Simmonds, Creative Director Makeup του οίκου Yves Saint Laurent Beauté). Ας μη ξεχνάμε εξάλλου, πως η Jessica είναι η Πρέσβειρα των γυναικείων αρωμάτων Yves Saint Laurent Beauté, Manifesto, Manifesto L'elixir, Manifesto L'eclat και Manifesto Le parfum.

Ο Kristofer δημιούργησε την τέλεια επιδερμίδα με το foundation Teint Touche Éclat Beige Dore και το Touche Éclat No1.

Στα μάγουλα χρησιμοποίησε το Blush Volupte No8, για να δημιουργήσει απαλό και διάφανο ροζ αποτέλεσμα.

Για να τονίσει τα πράσινα μάτια της ο Kristofer χρησιμοποίησε τις Couture Palette No3 και No1.Ενώ χάρισε ένταση με το Effet Faux Cils Shocking Eyeliner No1.

Στις βλεφαρίδες της Jessica, ο Kristofer εφάρμοσε τη Mascara Volume Effet Faux Cils Baby Doll Extra Black, τόσο στις πάνω όσο και στις κάτω βλεφαρίδες για πιο έντονο look.

Τέλος, στα χείλη της, χρησιμοποίησε Baby Doll Kiss and Blush No7.

Δοκιμάστε το!