Χρυσές Σφαίρες 2015: Τα mani που εντυπωσίασαν στο Red Carpet!

Βιβή Αγγελάκη
Χρυσές Σφαίρες 2015: Τα mani που εντυπωσίασαν στο Red Carpet!

Γιατί η λεπτομέρεια έκανε τη διαφορά σε αυτές τις εμφανίσεις!


Μπορεί χθες να ξεχωρίσαμε με πρώτη ματιά τις stars που εντυπωσίασαν τόσο για τις ενδυματολογικές επιλογές τους όσο και για τα beauty looks τους, όμως σήμερα δύο μέρες μετά την απονομή των Χρυσών Σφαιρών, με περισσότερη ηρεμία, θα κάνουμε zoom στο mani που επέλεξαν οι αγαπημένες celebrities γι αυτή τη σημαντική βραδιά!

Με αρκετές να επιλέγουν τα κυρίαρχα χρώματα του χειμώνα (μαύρο, μπορντό, σκούρο καφέ και γενικότερα σκούρες αποχρώσεις) άλλες να αποθεώνουν το nude χρώμα στα νύχια τους και φυσικά κάποιες να κάνουν τη διαφορά, επιλέγοντας glittery nail art ή μοναδικά nail trends, σας παρουσιάζουμε τα mani της προχθεσινής βραδιάς.

Πάρτε, λοιπόν, μια γεύση από τα trends που επέλεξαν να υιοθετήσουν ή να δημιουργήσουν γι αυτά τα βραβεία και φυσικά εμπνευστείτε κάτι ανάλογο και για τις δικές σας εμφανίσεις!

Η Camila Alves συνδύασε το απλό άσπρο γαλλικό της με ροζ-χρυσό βερνίκι.

Camila-Alves

Η Jessica Chastain με σκούρο μεταλλικό bronze βερνίκι που ταίριαζε απόλυτα με το φόρεμά της.

Jessica-Chastain

Από τα ωραιότερα και πιο ιδιαίτερα mani της βραδιάς: Η Sarah Hyland έπαιξε με τις αποχρώσεις του μαύρου και του χρυσού στα νύχια της!

Sarah-Hyland

Η Lupita Nyong'o συνδύασε το φορεμά της με την απόχρωση των νυχιών της και γι αυτό επέλεξε ένα παστέλ ροζ ombré manicure.

Lupita-Nyongo

Η Jennifer Lopez επέλεξε για τα stiletto- αμυγδαλωτού σχήματος- νύχια της, μια μεταλλική ματ απόχρωση! Φυσικά κάτω από τα μακριά νύχια της star κρύβονταν μικροσκοπικά στρασάκια που φαίνονταν όταν γύριζε τα χέρια της.

Jennifer-Lopez

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες με εντυπωσιακά manicure στη gallery!

Διαβάστε ακόμη:

H δήλωση της Cara που θα συζητηθεί: «Είχες πραγματικά τα καλύτερα φρύδια στον κόσμο.»

Αυτά είναι τα beauty looks που ξεχώρισαν στις Χρυσές Σφαίρες 2015!

Δείτε πώς θα πετύχετε το make up look της Jessica Chastain από τη χθεσινή απονομή!