Το κοινό μυστικό των Diane Kruger και Naomi Watts στις Χρυσές Σφαίρες!

Βιβή Αγγελάκη
Το κοινό μυστικό των Diane Kruger και Naomi Watts στις Χρυσές Σφαίρες!

Ψάξαμε και σας το αποκαλύπτουμε!

Ήταν σίγουρα δύο από τις καλύτερες εμφανίσεις της 72ης Ετήσιας Απονομής των Χρυσών Σφαιρών. Ο λόγος για τις Diane Kruger και Naomi Watts που πραγματικά έκλεψαν τις εντυπώσεις τόσο με τα εντυπωσιακά φορέματά τους όσο και με το beauty looks τους. Η Diane Kruger επέλεξε ένα απλό φυσικό look και έδωσε μια διακριτική icy ροζ λάμψη στα χείλη της, αφήνοντας την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της να λάμπει. Από την άλλη, η Naomi Watts έφερε τα χείλη της στο επίκεντρο με το ανοιχτό κόκκινο κραγιόν που επέλεξε για τα χείλη της.

Φυσικά, για να συμπληρωθούν και να αναδειχτούν με τον καλύτερο τρόπο τα looks τους, οι δύο stars επέλεξαν δύο εντυπωσιακά χτενίσματα που ταίριαζαν με το όλο style τους. Κοινό τους; Τα χαλαρά ρέτρο waves στα μαλλιά τους, που απλά έκαναν όλες εμάς να ζηλέψουμε και πέτυχαν με τα προϊόντα Moroccanoil!

moroccanoil res 13 01

Κι αν πιστεύετε ότι κάτι τέτοιο είναι ακατόρθωτο να το δημιουργήσετε μόνες σας... δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις συμβουλές που μας δίνουν οι celebrities hairstylists τους. Το χτένισμά της Naomi Watts επιμελήθηκε ο Cervando ενώ αντίστοιχα της Diane Kruger ο Jen Atkin.

Naomi Watts at the 72nd Annual Golden Globes Credit Jeff Vespa Getty Images exp July 11 2015

Για να πετύχετε το μοντέρνο, chic, ελαφρώς ρετρό κυματισμό στα μαλλιά σας, που θα πλαισίωνουν το πρόσωπό σας με ένα αβίαστο τρόπο, όπως αυτά της Naomi ακολουθήστε τια παρακάτω βήματα:

•Ξεκινώντας σε νωπά μαλλιά, χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να εφαρμόσετε μια μικρή ποσότητα στο μέγεθος της παλάμης Moroccanoil Volumizing Mousse, από τη ρίζα στις άκρες σε ολόκληρο το κεφάλι. Έπειτα χρησιμοποιήστε μια χτένα για να κατανεμηθεί το προϊόν ομοιόμορφα σε όλα τα μαλλιά.

•Εφαρμόστε Moroccanoil Root Boost σε όλο το κεφάλι για να δημιουργήσετε την βάση για όγκο και υφή. Μετά χρησιμοποιήστε μια χτένα για να δημιουργήσετε μια βαθιά χωρίστρα στο πλάι. Στεγνώστε με τα χέρια.

•Στη συνέχεια, στεγνώστε τα μαλλιά τμηματικά χρησιμοποιώντας την βούρτσα Moroccanoil 35mm Boar Bristle Round Brush για ένα απαλό και λείο φινίρισμα.

•Μόλις τα μαλλιά είναι πια στεγνά, πάρτε ένα τμήμα μαλλιών από την κορυφή του κεφαλιού και τυλίξτε το με Velcro rollers.

•Εναλλάσσοντας σίδερα για μπούκλες 3 και 3 ½ εκατοστών, τυλίξτε τμήματα μαλλιών- αφήνοντας τις άκρες ίσιες- για να δημιουργήσετε ένα μοντέρνο, φυσικό κυματισμό.

•Μόλις τελειώσετε, αφαιρέστε τα Velcro rollers και χρησιμοποιήστε την βούρτσα Moroccanoil Classic Boar Bristle Brush για να λειάνετε τα μαλλιά στη θέση τους και περάστε τη βούρτσα πέρα από το μέτωπο.

•Στο τέλος, ψεκάστε τα μαλλιά με Moroccanoil Luminous Hairspray Strong για να προσθέσετε λάμψη, υφή και κράτημα διαρκείας.

Diane Kruger 72nd Annual Golden Globe Awards Credit Jason MerrittGetty Images exp July 11 2015

Αν πάλι λατρέψατε το απαλό και κομψό χτένισμα της Diane που αποτελεί μια μοντέρνα εκδοχή των ρετρό κυματισμών, ακολουθήστε ευθύς τα εξής βήματα:

•Σε νωπά μαλλιά, απλώστε Moroccanoil Root Boost κατευθείαν στις ρίζες και χρησιμοποιείστε τα δάχτυλα για να απλωθεί σε όλο το κεφάλι. Έπειτα, από τα μέσα έως τις άκρες, απλώστε Moroccanoil Volumizing Mousse και χτενίστε ώστε να κατανεμηθεί το προϊόν ομοιόμορφα σε όλα τα μαλλιά, δημιουργώντας την κατάλληλη βάση για όγκο.

•Έπειτα, στεγνώστε τμηματικά, χρησιμοποιώντας την Moroccanoil 35mm Boar Bristle Brush για ένα απαλό και λείο τελείωμα.

•Όταν τα μαλλιά είναι τελείως στεγνά, ψεκάστε τα με Moroccanoil Luminous Hairspray Medium για απαλό κράτημα.

•Με ένα σίδερο για τα μαλλιά 1 ½", τυλίξτε τα μαλλιά ανά 3", στην κορυφή του κεφαλιού και στερεώστε κάθε τούφα με τσιμπιδάκι.

Ψεκάστε το πίσω μέρος του κεφαλιού με Moroccanoil Luminous Hairspray Medium και συνεχίστε τη δημιουργία ρετρό κυματισμών με το σίδερο για τα μαλλιά.

Αφαιρέστε τα τσιμπιδάκια και χτενίστε απαλά με Moroccanoil's 35mm Boar Bristle Brush

•Με το Moroccanoil Professional Series Titanium Ceramic Hairstyling Iron, απαλύνετε τους κυματισμούς στην κορυφή του κεφαλιού και απαλά χτενίστε από τα μέσα μέχρι τις άκρες για να δώσετε μια απαλή, αιθέρια αίσθηση.

• Βάλτε τις τελευταίες πινελιές ψεκάζοντας τα μαλλιά σας με Moroccanoil Frizz Control για να προσθέσετε ένα πέπλο λάμψης.

Καλή επιτυχία!