Τα καλύτερα beauty looks από τα Critics' Choice Movie Awards 2015

Βιβή Αγγελάκη
Τα καλύτερα beauty looks από τα Critics' Choice Movie Awards 2015

Δείτε τα και διαλέξτε το καλύτερο!

Ο καιρός των βραβείων και των λαμπερών εμφανίσεων στο κόκκινο χαλί ξεκίνησε! Η εβδομάδα ξεκίνησε με τα Golden Globes Awards 2015 και κλείνει σήμερα, με τα Critics' Choice Movie Awards. Και όπως συμβαίνει σε κάθε τέτοιο event , οι διάσημες κυρίες φροντίζουν να μας εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί!

Μπορεί η ταινία «Boyhood» να αναδείχτηκε ως καλύτερη ταινία της χρονιάς στην τελετή απονομής των Critics' Choice Movie Awards για 2015 και η Julianne Moore να κέρδισε το πρώτο βραβείο ως καλύτερη γυναίκα ηθοποιός, για την ταινία «Still Alice», όμως αρκετές stars που ακόμη και αν δεν κατάφεραν να διακριθούν έκαναν τα φλας των φωτογράφων να αστράφτουν μανιωδώς, εξαιτίας των σικάτων επιλογών τους και των εντυπωσιακών συνδυασμών τους στα beauty looks τους!

Συγκεντρώσαμε, λοιπόν , και σας παρουσιάζουμε τα beauty looks από τα Critics' Choice Movie Awards 2015 που ξεχώρισαν και μπορούν να αποτελέσουν έμπνευση για τα δικά σας beauty looks!


1. Jessica Chastain

Ξέφυγε από τα καθιερωμένα του red carpet : κόκκινα χείλη και κότσο και τόλμησε ένα nude make up look που «έσπαγε» με το φούξια χρώμα που επέλεξε για τα χείλη της. Η εμφάνιση της πάντα σικάτης κοκκινομάλλα ηθοποιού έκρυβε άλλη μια έκπληξη, μόλις μας γύριζε την πλάτη: μια εντυπωσιακή χαλαρή κοτσίδα.

Jessica-Chastain-Braid-From-Side

2. Emily Blunt

Ξεχώρισε για το undone hairlook της! Το επιμελώς ατημέλητο χτένισμα με τα χαλαρά waves στους ώμους αλλά και οι γήινες αποχρώσεις στο make up της ανέδειξαν με τον καλύτερο το υπέροχο, κόκκινο Pucci φόρεμά της. Και μια μικρή παρατήρηση: η Emily όσο πάει και ξανθαίνει.

Emily-Blunt

3. Keira Knightly

Είναι μια από τις πιο γλυκές εγκυμονούσες του Hollywood! Φαίνεται ότι ζει την εγκυμοσύνη της στο έπακρο, τόσο από τις ενδυματολογικές της επιλογές (με τους όμορφους γιακάδες και γενικότερα τα φορέματα που θυμίζουν μανούλα) όσο και με τα beauty looks της. Με το make up της να κινείται σε γήινους τόνους και με την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της να πρωταγωνιστεί , η Keira έλαμπε. Το look της συμπλήρωνε ο εντυπωσιακός πλεκτός κότσος της.

PicMonkey Collagekeira

4. Marion Cotillard

Ό,τι και να κάνει η Marion κλέβει την παράσταση σε κάθε της εμφάνιση. Σε αυτή την εμφάνισή της εντυπωσίασε με το sleek wet hairstyle look της- που αναδείκνυε με τον καλύτερο τρόπο τα όμορφα χαρακτηριστικά της- και το έντονα φούξια κραγιόν της που έφερναν τα χείλη της στο επίκεντρο.

Marion-Cotillard

Δείτε τα υπόλοιπα beauty looks στις φωτογραφίες στη gallery!

Διαβάστε ακόμη:

Η πρώτη no make up selfie φωτογραφία της Kim Kardashian για το 2015!

Άλλη μια star με το It κούρεμα του 2015: Και ιδού οι αποδείξεις!