Έτσι θα πετύχετε το πιο αναζωογονητικό μπάνιο μετά από μια δύσκολη μέρα!

Βιβή Αγγελάκη
Έτσι θα πετύχετε το πιο αναζωογονητικό μπάνιο μετά από μια δύσκολη μέρα!

Για απόλυτη χαλάρωση...

Δύο αιθέρια έλαια που πραγματικά έχει διαπιστωθεί ότι χαλαρώνουν τον ανθρώπινο οργανισμό είναι αυτά του μανταρινιού και του λιβανιού! Τι θα λέγατε, λοιπόν, να δοκιμάζετε ένα προϊόν που αφενός συνδυάζει αυτά τα δυο υπέροχα αιθέρια έλαια, αφετέρου εγγυάται πλήρη χαλάρωση, όταν κάνετε μπάνιο;

Το Neal's Yard REVIVE Frankincense and Mandarin Organic Body Collection είναι αυτό που χρειάζεστε! Ένα υπέροχο σετ για την προσωπική σας περιποίηση στο μπάνιο, που θα κάνει το δέρμα σας να μοσχοβολά, χάρη στην αναζωογονητική δράση των αιθέριων ελαίων από λιβάνι και μανταρίνι.

To set περιέχει ένα κρεμοντούς με λιβάνι και μανταρίνι100 ml (Frankincense & Mandarin Shower Cream 100ml ) και μια κρέμα σώματος με λιβάνι και μανταρίνι 50 ml (Frankincense & Mandarin Body Lotion 50ml)

neal 800x600

Το shower cream περιέχει αναζωογονητικά εκχυλίσματα βοτάνων που καθαρίζουν απαλά την επιδερμίδα ενώ το body lotion ενυδατώνει βαθιά με τα αιθέρια έλαια από λιβάνι και μανταρίνι που περιέχει και τα πλούσια σε ωμέγα φυτικά έλαια- και βέβαια αγκαλιάζει το σώμα με την πιο ντελικάτη ευωδιά!

Το-ακόμα καλύτερο- νέο: Μπορεί να έρθει στην πόρτα σας με ένα κλικ, από το αγαπημένο διαδικτυακό κατάστημα Femall.gr! Μάλιστα σήμερα το βρήκαμε στην καλύτερη τιμή και με έκπτωση 25%! Κάντε την παραγγελία σας πατώντας εδώ:

http://www.femall.gr/neal-s-yard-revive-frankincense-and-mandarin-organic-body-collection.html?utm_source=queen&utm_medium=referral&utm_content=neals_yard_revive_body&utm_campaign=femall_product_day