Αυτά είναι τα beauty looks που ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε!

Βιβή Αγγελάκη
Αυτά είναι τα beauty looks που ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε!

Οι καλύτερες εμφανίσεις της εβδομάδας και τα tips για να πετύχετε το αγαπημένο σας beauty look

Μπορεί αυτή την εβδομάδα να μην είχαμε βραβεία, όπως την προηγούμενη εβδομάδα και εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί αλλά είναι Παρασκευή και μη ξεχνιέστε! Σήμερα- όπως συνηθίζουμε εδώ και κάμποσο καιρό- κάνουμε το ρεζουμέ της εβδομάδας και συγκεντρώνουμε τις 5 καλύτερες εμφανίσεις των διάσημων κυριών, που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον.

Δείτε λοιπόν, τι επέλεξαν και γιατί ξεχώρισαν οι αγαπημένες μας celebrities και υιοθετήστε όποιο beauty look σας αρέσει και φυσικά σας πηγαίνει!

1. Amber Heard

Η 28 χρονη πλέον Amber, εμφανιζόμενη στην πρεμιέρα της ταινίας Mortdecai στο Λονδίνο προχθές το βράδυ καταρρίπτει το δεδομένο της αυστηρά στυλιζαρισμένης βραδινής εμφάνισης και πολύ μας αρέσει. Το χαλαρό wavy faux bob έρχεται σε απόλυτη αντίθεση με το αυστηρό μαύρο σμόκιν της ενώ το beauty look της ολοκληρώνεται με το υπέροχο γατίσιο βλέμμα της, που δημιούργησε με eyeliner!

gallery nrm 1421768956-hbz-beauty-secret-amber-heard


2. Cara Delevingne

Από τις λίγες φορές που βλέπουμε την Cara βαμμένη! Κι όμως ο,τι και να κάνει και πάλι δείχνει κούκλα! Σε αυτή την εμφάνιση, στο party του YSL, συνδυάζει δύο από τις πιο hot και all time classic τάσεις στο μακιγιάζ: τα smoky eyes και τα κόκκινα χείλη, δημιουργώντας έναν εκρηκτικό beauty look, που όμως δεν μοιάζει υπερβολικό. Το μυστικό της για ποιο ανάλαφρο αποτέλεσμα; Επέλεξε μια πιο ανοιχτή σκιά ματιών και όχι τις κλασσικές σκούρες!

gallery nrm 1421854018-hbz-beauty-secret-cara-d

3. Adriana Lima

Δεν θα μπορούσε να έχει κάνει εμφάνιση αυτή την εβδομάδα η Adriana Lima και εμείς να μη τη συμπεριλάβουμε στα beauty looks μας! Το τι ήταν αυτό που ξεχωρίσαμε σίγουρα μπορείτε να το διαπιστώσετε όλες σας... το καταπληκτικό γατίσιο βλέμμα της με το smokey eye look που απογείωνε τη ματιά του supermodel. Δίνοντας έμφαση μόνο στα μάτια της, περνώντας τα περιμετρικά με το μολύβι ματιών και σβήνοντάς τα προς τις εξωτερικές γωνίες με μια σκούρα σκιά, φόρεσε στα χείλη της ένα gloss σε ουδέτερες αποχρώσεις.

adriana-lima-smoky-eye-how-to-w540

4. Olivia Munn

Εκτός από τo χαλαρό wavy hairstyle που με την πρώτη ματιά είναι διακριτό, η ηθοποιός τόνισε τα όμορφα καστανά μάτια της κάνοντας το κατά τα άλλα απλό μακιγιάζ της να φαίνεται αμέσως πιο ενδιαφέρον με μια κίνηση. Η μωβ μάσκαρα που άπλωσε στις βλεφαρίδες της έδινε ένα χρωματιστό τόνο στη σοφιστικέ εμφάνισή της.

olivia-munn-wavy-hair-tip-w540

5. Kate Middleton

Κάθε εβδομάδα μας εντυπωσιάζει με το απλό beauty look της. Αν και πριγκίπισσα και έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει όποιο καλλυντικό προϊόν θέλει ή να δικαιολογήσει την όποια υπερβολή στην εμφάνισή της- μόνο και μόνο λόγω του τίτλου της- εκείνη διατηρεί ένα απλό αλλά λαμπερό και σικάτο beauty look προς γνώση και συμμόρφωση όλων εμάς. Η Δούκισσα του Cambridge δίνει έμφαση, λοιπόν, στην ενυδάτωση της επιδερμίδας της και στα υγιή, αναζωογονημένα μαλλιά της.

kate-middleton-hair-frizz-free-w540

Διαβάστε ακόμη:

4 πράγματα για το υαλουρονικό οξύ που σίγουρα δεν ξέρετε!

Δεν έχετε χρόνο να λούσετε τα μαλλιά σας; Αυτά τα 7 hair tricks θα σας σώσουν!