Tο νέο, sexy κούρεμά της και το παρασκήνιο...

Βιβή Αγγελάκη
Tο νέο, sexy κούρεμά της και το παρασκήνιο...

Πιο sexy από ποτέ!

Μεγάλωσε και από μικρό και γλυκό κοριτσάκι έγινε μια sexy γυναίκα και φυσικά ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στο χώρο της μουσικής, με πολλές βλέψεις παράλληλα και στην υποκριτική.

3785cdf031fb80855e02b42baca154d0

Κι ενώ κάθε φορά είχαμε συνηθίσει να σχολιάζουμε και να θαυμάζουμε τα μακριά μαλλιά της - που όχι και άδικα έκλεβαν την παράσταση- η Selena Gomez αποφάσισε να κάνει τη μεγάλη αλλαγή και να κόψει τα μαλλιά της καρέ!

selena-gomez-hair-makeover

Με έντονο φιλάρισμα κυρίως στο μπροστινό μέρος και αφήνοντας μικρά φραντζάκια να καλύπτουν το πρόσωπό της, η μόλις 22 ετών Χολιγουντιανή star πόζαρε, βγάζοντας αυτή τη super sexy selfie φωτογραφία, λίγο πριν τη βραδινή της έξοδο.

selena-gomez-trend-try-fans-ftr


Η Selena, μπήκε στο club με τις αμέτρητες (πλέον) celebrities, που αποφάσισαν να ακολουθήσουν τη μόδα του καρέ για τη νέα χρονιά...

Όσο για το παρασκήνιο του νέου της hairlook... κοιτάζοντας πιο προσεκτικά τη φωτογραφία της, εντοπίσαμε δύο βασικά σημεία που κάτι μας θύμιζαν από τα παλιά:

1. Η Selena είναι η πιο τις πιο πιστές fans της- αγαπημένης όλων μας- σειράς , Friends και αποδίδει φόρο τιμής, κόβοντας τα μαλλιά της αλά Rachel . Η ομοιότητα είναι πασιφανής...

Jennifer-Aniston-Rachel-Hairstyle


2. Τι γίνεται βρε Selena, εκτός από την Jennifer Aniston τώρα αντιγράφεις και την Kylie Jenner με τα big faux lips ;

6363909add44d626707600e08741de59

Μήπως μια νέα κόντρα ξεκινά;

Διαβάστε ακόμη:

Άλλος άνθρωπος χωρίς μακιγιάζ και photoshop!

Η Suki Waterhouse «σπάει» τον κανόνα του καστανού χρώματος στα μαλλιά για το χειμώνα!