Το πιο αποτελεσματικό φάρμακο της φύσης για το κρύωμα!

Βιβή Αγγελάκη
Το πιο αποτελεσματικό φάρμακο της φύσης για το κρύωμα!

Για όλα έχει προβλέψει η φύση...

Αν το κρύωμα σας «χτυπά την πόρτα» και η αδυναμία γίνεται εμφανέστερη μέρα με τη μέρα, πρέπει να θωρακίσετε αμέσως το ανοσοποιητικό σας σύστημα! Και επειδή σίγουρα δε θέλετε να καθηλωθείτε στο κρεβάτι για πολύ, βρήκαμε το πιο αποτελεσματικό φυσικό φάρμακο: την εχινάτσια.

Για όσους πρώτη φορά την ακούτε, η εχινάτσια (Echinacea) είναι γνωστό παραδοσιακό φυτό που χρησιμοποιείται για την τόνωση των αμυντικών δυνάμεων του σώματος.

Σύμφωνα με μελέτες μάλιστα, ο ψευδάργυρος, που περιέχεται στην εχινάτσια, βοηθάει στην άμεση αντιμετώπιση του κοινού κρυολογήματος. Παράλληλα, η βιταμίνη C προστατεύει και τονώνει την άμυνα του οργανισμού, βοηθώντας επίσης σε σημαντικό βαθμό στη μείωση των συμπτωμάτων των κρυολογημάτων και της γρίπης. Επίσης, λειτουργεί προληπτικά για ένα κρυολόγημα ή γρίπη που μόλις ξεκινά, υποστηρίζοντας τους αμυντικούς μηχανισμούς σώματος.

Η λύση για να αισθάνεστε πιο υγιής από ποτέ, ακόμη και στην καρδιά του χειμώνα, έρχεται από την Power Health.

powerhealth 800x600

Η Power Health Echinacea Extra συνδυάζει το ψευδάργυρο και τη βιταμίνη C, προσφέροντας μια τριπλή προστασία για το χειμώνα με ένα αναβράζον δισκίο (ευχάριστη γεύση λεμονιού) ημερησίως, ως συμπλήρωμα διατροφής κατά προτίμηση προ φαγητού.

Το καλύτερο: δεν θα χρειαστεί να μετακινηθείτε ούτε μέχρι το πλησιέστερο φαρμακείο καθώς με ένα κλικ στο αγαπημένο διαδικτυακό κατάστημα www.otcpharmacy.gr τα αναβράζοντα δισκία εχινάτσιας με επιπλέον βιταμίνη C και ψευδάργυρο θα έρθουν στην πόρτα σας σε εκπληκτική τιμή! Το ακόμα καλύτερο: μαζί θα πάρετε ως δώρο τη Power Health Vitamin C που ενισχύει καθημερινά την άμυνα του οργανισμού.

Πατήστε σε αυτό το link για να το παραγγείλετε τώρα!

http://www.otcpharmacy.gr/power-health-echinacea-extra-204tabs-vitamin-c-20tabs.html?utm_source=queen&utm_medium=referral&utm_content=power_health_echinacea&utm_campaign=otc_product_day