Αυτά είναι τα beauty looks που ξεχώρισαν στα SAG Awards 2015!

Βιβή Αγγελάκη
Αυτά είναι τα beauty looks που ξεχώρισαν στα  SAG Awards 2015!

Βρείτε το look που σας εντυπωσίασε περισσότερο!

Η εβδομάδα ξεκινά με βραβεία! Πριν λίγες ώρες ολοκληρώθηκαν τα 21α SAG Awards (Screen Actors Guild Awards) και οι αγαπημένες celebrities έκαναν εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, κάνοντας τα φλας των φωτογράφων να αστράφτουν μανιωδώς!

Φυσικά, όπως συμβαίνει σε κάθε τέτοια περίπτωση, εκτός από τις ενδυματολογικές επιλογές των stars, ενδιαφέρον έχει να δούμε και τα beauty trends που επέλεξαν, μιας και πολλές φορές δημιουργούν μόδα και λειτουργούν ως πηγή έμπνευσης για όλες εμάς, τις απλές θνητές.

Σπεύσαμε, λοιπόν, να συγκεντρώσουμε τα καλύτερα beauty looks της χθεσινής βραδιάς και να σας τα παρουσιάσουμε. Δείτε με προσοχή:

Emma Stone

Φορώντας ένα μοναδικό κομμάτι Dior έκλεψε τις εντυπώσεις καθώς βρήκε τον απόλυτο συνδυασμό στα μαλλιά και το μακιγιάζ της. Το κομψό ponytail και το ματ έντονο κόκκινο χρώμα στα χείλη της, την καθιστούν όχι άδικα, βασίλισσα του στυλ!

emma-stone-sag-awards


Sarah Hyland

Η μόλις 24 Sarah, έκανε ίσως ένα από τα πιο υπέροχα και καινοτόμα updos της χθεσινοβραδινής απονομής. Παράλληλα, δημιούργησε κι ένα από τα πιο dramatic eye looks, τονίζοντας τις εσωτερικές γωνίες των καστανών ματιών της με μια shimmering -στο χρώμα της σαμπάνιας- σκιάς ματιών, ενώ στα χείλη της φόρεσε ένα ροζ απαλό χρώμα καραγιόν.

sarahhyland

Keira Knightley

Η μέλλουσα μανούλα έκανε άλλη μια εκπληκτική εμφάνιση στο κόκκινο χαλί!
Χαλαρή, με ένα boho-chic hairstyle- που προσωπικά λατρεύω- και με ένα smokey eye look σε τόνους του γκρι και του μωβ, έδειχνε πιο υπέροχη και γλυκιά από ποτέ!

keira-knightley-sag-awards


Sophia Bush

Η εμφάνιση, της κατά τα άλλα γλυκύτατης Sophia, θύμισε την παλιά αίγλη του Hollywood. Λίγο το faux bob hairlook της, λίγο τα έντονα smokey eyes την έφερναν πιο κοντά στο Old Hollywood style!

Sophia-Bush



Sofia Vergara

Τι να πει κανείς για τη Sofia; Ο,τι και να κάνει είναι sexy, πόσο μάλλον όταν ντύνεται στα κόκκινα... Πιστή στο έντονο κόκκινο κραγιόν και τα μεγάλα, γεμάτα φρύδια, μας κάνει κάθε φορά να τη ζηλεύουμε όλο και πιο πολύ.

Sofia-Vergara

Δείτε τα υπόλοιπα beauty looks στις φωτογραφίες στη gallery!

Διαβάστε ακόμη:

Tο νέο, sexy κούρεμά της και το παρασκήνιο...

Άλλος άνθρωπος χωρίς μακιγιάζ και photoshop!