Ένα φανταστικό anti-aging eye balm για τα μάτια σας και μόνο!

Βιβή Αγγελάκη
Ένα φανταστικό anti-aging eye balm για τα μάτια σας και μόνο!

Με την υπογραφή της Estée Lauder


Είναι γεγονός... μεγαλώνουμε και δυστυχώς μια από τις πιο ευαίσθητες περιοχές στο σώμα μας, που αλλάζει και αποτυπώνει τα σημάδια του χρόνου, είναι η περιοχή γύρω από τα μάτια μας!

Το δέρμα αφυδατώνεται, λεπτές γραμμές και ρυτίδες εμφανίζονται, χαλάρωση, πρήξιμο και μαύροι κύκλοι παρουσιάζονται. Το αγαπημένο μας beauty brand, Estée Lauder, για άλλη μια φορά, δίνει τη λύση!

Ενεργοποιώντας ξανά την φυσική ικανότητα του δέρματος να λειτουργεί ως νεαρό, το Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Eye Balm προβλέπει και ανταποκρίνεται στις αλλαγές του δέρματος για να καθυστερήσει τα ορατά σημάδια γήρανσης στην περιοχή των ματιών.

estee800x600

Με τον πρωτοφανή συνδυασμό της αποκλειστικής τεχνολογίας IntuiGen, που αναζωογονεί το δέρμα από μέσα προς τα έξω, ενός αποκλειστικού συμπλέγματος Triple Nourishing Complex, που τρέφει το δέρμα γύρω από τα μάτια και της ενισχυμένης τεχνολογίας SIRT-1 που ανανεώνει την εμφάνιση του δέρματος, το Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Eye Balm μειώνει σημαντικά τα πολλαπλά σημάδια γήρανσης στα μάτια.

Αυτό το μεταξένιο balm βοηθά στην ενίσχυση της σύσφιξης και της ελαστικότητας, ενώ οι ήδη υπάρχουσες ατέλειες γύρω από τα μάτια απαλύνονται και οι μελλοντικές αναβάλλονται.

Ενυδατώνει σε βάθος και δημιουργεί μια πιο νεανική όψη γύρω από τα μάτια.

Και επειδή ο χρόνος είναι πολύτιμος... με ένα κλικ από το αγαπημένο διαδικτυακό κατάστημα Femall.gr, μπορεί να έρθει στην πόρτα σας! Μάλιστα σήμερα το βρήκαμε στην καλύτερη τιμή και με έκπτωση 23%! Κάντε την παραγγελία σας πατώντας εδώ:

http://www.femall.gr/estee-lauder-revitalizing-supreme-supreme-eye-balm-15ml.html?utm_source=queen&utm_medium=referral&utm_content=estee_revitalizing_supreme&utm_campaign=femall_product_day