Lupita Nyong'o & Julia Roberts : Μάθαμε όλα τα μυστικά του μακιγιάζ τους

Βιβή Αγγελάκη
Lupita Nyong'o & Julia Roberts : Μάθαμε όλα τα μυστικά του μακιγιάζ τους

Και φυσικά σας τα παρουσιάζουμε...

Ήταν και οι δυο εντυπωσιακές στο κόκκινο χαλί της 21ης απονομής των SAG Awards! Η Lupita Nyong'o και η Julia Roberts είναι από τις celebrities που ξέρουν να κάνουν τα φλας των φωτογράφων να αστράφτουν μανιωδώς και φυσικά να λάμπουν και εκτόε κινηματογραφικών πλατό. Και επειδή ψάχνοντας, βρίσκει κανείς τα μυστικά των stars... εμείς με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζουμε όλα τα μυστικά tips και products για να πετύχετε και εσείς το μακιγιάζ τους.

Τι κι αν είναι 47 ετών, η Julia Roberts, συνεχίζει να είναι βασίλισσα του red carpet! Το εκπληκτικό, απαλό smoky eye look έδενε απίστευτα με τις γήινες αποχρώσεις στο υπόλοιπο μακιγιάζ της και το nude χρώμα στα χείλη της. Ακόμη, ο απίστευτα φυσικός όγκος στα μαλλιά της σε συνδυασμό με την ολόσωμη μαύρη φόρμα της χάριζε στην πρέσβειρα της Lancôme, έναν chic, σοφιστικέ αέρα. Όσο για τα μυστικά της, η make up artist της ,Genevieve Herr, αποκαλύπτει:

«Εμπνεύστηκα από το κομψό μαύρο σμόκιν Givenchy της Julia και δημιούργησα αυτό το beauty look» αναφέρει χαρακτηριστικά η Genevieve.

julia-roberts-sag-awards-2015

Στο πρόσωπο χρησιμοποίησε την Absolue L'Extrait Beautifying Lotion, το πρώτο ουσιαστικό βήμα της beauty ρουτίνας που βελτιώνει την κατάσταση της επιδερμίδας, ενυδατώνοντας και θρέφοντας τη, παράλληλα. Τη διακριτική ροζ λάμψη στα ζυγωματικά , την έδωσε το Blush SubtilPalette in Nectar Lace ενώ στα χείλη το nude χρώμα έδωσε το NEW Color Design Sensational Effects Lipcolorin Haute Nude. Όσο για το υπέροχο smoky eye look, ο Genevieve Herr, το πέτυχε με την εξής χρυσή τριάδα: μαλακά μολύβια (Le Crayon Kohl σε απόχρωση Black Ebony and Gris Noir),σκιές από την Color Design 5-Pan EyeshadowPalette σε Midnight Rush απόχρωση και τη μαύρη μάσκαρα (DéfincilsHigh Definition Mascara in Black)

Από την άλλη πλευρά η Lupita Nyong'o είναι σίγουρα μια από τις αγαπημένες μας στο κόκκινο χαλί καθώς κάθε φορά μας τολμά να δοκιμάζει διαφορετικά beauty trends! Σε αυτά τα βραβεία, λοιπόν, εκτός από τον περίτεχνο κότσο της, το τολμηρό κόκκινο χρώμα στα χείλη της σε συνδυασμό με το φωτεινό δέρμα της και τα μακριά φρύδια ήταν από τα πιο όμορφα beauty highlights της βραδιάς. Ο make up artist της , Nick Barose, θέλησε να της δώσει τη χαρακτηριστική λάμψη του '40 με ένα μοντέρνο, αβίαστα κομψό τρόπο .

lupita-nyongo-sag-awards

Ο Nick Barose στο πρόσωπο της Lupita χρησιμοποίησε αρχικά το NEW Visionnaire [LR 2412 4% -Cx] Advanced Skin Corrector, που περιποιείται την επιδερμίδα και καλύπτει ρυτίδες και πόρους. Στη συνέχεια εφάρμοσε το Visionnaire Yeux Advanced Eye Contour και το Teint IdoleUltra 24H Foundation σε απόχρωση Suede 540 για 24ωρη κάλυψη, το EffacernesWaterproof Concealer in Dark Suede και Translucence MattifyingPowder σε Suede 500 απόχρωση. Τέλος για τη διακριτική λάμψη χρησιμοποιήθηκε το Armani Fluid Sheer σε 10 απόχρωση ενώ στα ζυγωματικά το Blush Subtilin Plum Noir.

Στα μάτια της, η πρέσβειρα της Lancôme, φόρεσε αρχικά το Le SourcilPro Brow Pencil & Highlighter in Brun, το Artliner Liquid Liner in Noir, τις σκιές ματιών Color Design Eye Shadow in Fashion Label and Colour Du Jour, το Le StyloWaterproof Long Lasting Eye Liner in Golden Riviera και φυσικά τη Hypnôse Mascara σε μαύρη απόχρωση για τέλειες μακριές βλεφαρίδες.

Όσο για τα χείλη αρχικά ενυδατώθηκαν με το Kiehl'sScented Lip Balm #1 σε απόχρωση Cranberry ενώ το τελικό έντονο κόκκινο χρώμα δόθηκε με τα Le Crayon LipContour in Garnet και L'Absolu Rouge Lipcolorin Caprice.