Ένα υπέροχο άρωμα και πανέμορφο δώρο για κάθε άντρα!

Βιβή Αγγελάκη
Ένα υπέροχο άρωμα και πανέμορφο δώρο για κάθε άντρα!

Τώρα και στην καλύτερη τιμή. Μη χάσετε την ευκαιρία.


Δυναμικό, γεμάτο ενέργεια και πάθος, το νέο άρωμα του οίκου Paco Rabanne, One Million, εμπνευσμένο από τον πλούτο και την πολυτέλεια του χρυσού, αποτυπώνει την κομψότητα και τον αισθησιασμό του σύγχρονου άνδρα.

Παίζοντας με νότες ανάμεσα στο ροδοκόκκινο μανταρίνι, γκρέιπφρουτ, peppermint, κανέλα, καρυκεύματα, πατσουλί, άσπρα ξύλα και κεχριμπάρι, σας καλεί να ανακαλύψετε την "αρμονία των αντιθέσεων", που συνδυάζει την προκλητικότητα του αισθησιασμού και τη δύναμη της αρρενωπότητας...

Ο Paco Rabanne χρησιμοποιεί το χρυσό, ως μούσα του και εφευρίσκει πάλι τη δύναμη αυτού του πολύτιμου μετάλλου για ένα άρωμα που είναι δελεαστικό, ισχυρό και σαγηνευτικό.

paco800x600


Ένα μοναδικό άρωμα που πραγματικά θα λατρέψετε εσείς αλλά και ο σύντροφός σας από την πρώτη κιόλας στιγμή. Και φυσικά, μη ξεχνάτε, πως η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και αυτό το άρωμα είναι ένα καλό δώρο για εκείνον.


Και επειδή ο χρόνος είναι πολύτιμος, μην κουράζεστε να το ψάχνετε στα ράφια των καταστημάτων! Με ένα κλικ εδώ, θα το βρείτε στο αγαπημένο μας διαδικτυακό κατάστημα femall.gr σε απίθανη τιμή με έκπτωση 20%!