Αυτά είναι τα beauty looks που ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε!

Βιβή Αγγελάκη
Αυτά είναι τα beauty looks που ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε!

Οι καλύτερες εμφανίσεις της εβδομάδας και τα tips για να πετύχετε το αγαπημένο σας beauty look


Αυτή την εβδομάδα μπορεί να μην είδαμε πολλούς celebrities μαζεμένους στο κόκκινο χαλί... όπως την προηγούμενη αλλά είναι Παρασκευή και μη ξεχνιέστε! Σήμερα- όπως συνηθίζουμε εδώ και κάμποσο καιρό- κάνουμε το ρεζουμέ της εβδομάδας και συγκεντρώνουμε τις 5 καλύτερες εμφανίσεις των διάσημων κυριών, που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον.

Δείτε λοιπόν, τι επέλεξαν και γιατί ξεχώρισαν οι αγαπημένες μας celebrities και υιοθετήστε όποιο beauty look σας αρέσει και φυσικά σας πηγαίνει!

Emma Stone

Μετά την εντυπωσιακή εμφάνισή της στα 21α SAG Awards (Screen Actors Guild Awards) και το έντονο κόκκινο χρώμα στα χείλη της, η Emma αποφάσισε να κάνει μια πιο girly εμφάνιση φορώντας ένα ανοιχτό ροζ χρώμα κραγιόν στα χείλη της. Υποπτευόμαστε ότι αυτό το χρώμα θα φορεθεί πολύ στα φετινά Oscars ...

gallery nrm 1422977094-hbz-beauty-secret-emma-stone


Scarlett Johansson

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε στα beauty looks αυτής της εβδομάδας και την αγαπημένη ηθοποιό. Η Scarlett έκανε, λοιπόν, μια επική εμφάνιση στο κόκκινο χαλί εντυπωσιάζοντας τους πάντες, στο G'Day Usa's Gala, που πραγματοποιήθηκε στο Los Angeles. Το undercut κούρεμά της σε συνδυασμό με τη μοϊκάνα έδιναν ένα πιο punk rock χαρακτήρα στην όλη της εμφάνιση.

main.original.585x0 1


Chrissy Teigen

Σε περίπτωση που έχετε να πάτε κάπου επίσημα και δεν ξέρετε πώς να κάνετε τα μαλλιά σας, η Chrissy σας δίνει μια τέλεια ιδέα. Πιάστε τα μαλλιά σας μια χαλαρή γαλλική πλεξούδα στο πλάι, δίνοντας όμως αρκετό όγκο στην κορυφή. Το tip; Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να «ανοίξετε την πλεξούδα σας».

main.original.585x0

Jessica Alba

Λαμπερή και γλυκιά, όπως πάντα, η Jessica εμφανίστηκε σε δείπνο στο Los Angeles, που διοργάνωσεη ίδια, για να γιορτάσει τη συνεργασία της με τη πολύ καλή της φίλη και σχεδιάστρια κοσμημάτων Jennifer Meyer.(Οι δυο γυναίκες δημιούργησαν μια limited-edition συλλογή με κολιέ σε σχέδιο καρδιάς, για φιλανθρωπικό σκοπό, με τον τίτλο "Jennifer Meyer xo Jessica Alba"). Η Jessica έπιασε τα μαλλιά της σε ένα όμορφο σινιόν ενώ αποφάσισε να τονίσει μόνο τα χείλη της με ένα σκούρο κόκκινο κραγιόν, στο χρώμα της σεζόν , το marsala.

main.original.585x0 2

Irina Shayk

Μπορεί να μην έκανε την εμφάνισή της αυτή την εβδομάδα αλλά πραγματικά δεν μπορούσαμε να την παραλείψουμε. Ο λόγος; Πασιφανής! Πιστή στο κόκκινο χρώμα, το sexy supermodel αποφάσισε να ταιριάξει το ανοιχτό κόκκινο χρώμα του κραγιόν που επέλεξε για τα χείλη της, με το χρώμα του φορέματός της, αφήνοντας τα μάτια της σχεδόν άβαφα. Το αποτέλεσμα απλά αξιοζήλευτο...

gallery nrm 1422632598-hbz-beauty-secret-irina -hayk

Κι όμως, άλλη μια star που έκοψε τα μαλλιά της καρέ!

Μαντέψτε ποιο αγγελάκι της Victoria's Secret έκοψε αφέλειες τα μαλλιά του!