Συνέβη πριν από λίγες ώρες: Η Kim Kardashian έκοψε τα μαλλιά της!

Βιβή Αγγελάκη
Συνέβη πριν από λίγες ώρες: Η Kim Kardashian έκοψε τα μαλλιά της!

Δείτε πρώτες τη φωτογραφία με το νέο της κούρεμα.

Κατά καιρούς την έχουμε δει με ξανθά μαλλιά, χωρίς φρύδια και τις περισσότερες φορές και χωρίς ρούχα... Η Kim Kardashian ξέρει να προκαλεί το κοινό σε κάθε της εμφάνιση (μέχρι και στο ζωολογικό κήπο),μα σπάνια έως τώρα δεν την έχουμε δει να αποχωρίζεται τα μακριά μαλλιά της.

a67522253a7b7eaceb37e8df0553ef03

Κι όμως, η Kim είναι πάνω από όλα μια γυναίκα που αγαπά τη μόδα και τα trends κάθε εποχής και γι αυτό φροντίζει να τα υιοθετεί. Έτσι, βλέποντας αρκετές- έως και πάρα πολλές- κυρίες του Hollywood να επιλέγουν για τα μαλλιά τους την πιο hot τάση γι αυτή τη σεζόν, το καρέ σε όλες τις εκδοχές του, η Kim, πήρε τη μεγάλη απόφαση να κουρευτεί!

37cbb6c1f00a045f85953d18eb140176

Μόλις πριν από λίγες ώρες ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια (φυσικά) selfie φωτογραφία με το νέο της hairlook. Μάλιστα, ο celebrity stylist Gregory Russell- ο οποίος επιμελείται πολλά από τα χτενίσματα της Alexa Chung και της Nicole Richie- ήταν "υπεύθυνος" γι αυτή την αλλαγή!

main.original


Φυσικά, μια τέτοια κίνηση της Kim , σπάει την οικογενειακή παράδοση των αδερφών Kardashian, που χρόνια τώρα κρατούσαν τα μαλλιά τους μακριά.

e737e6bb2dccfb0d3f79df49e0ce517d

Το νέο της hairlook, η αλήθεια είναι πως της χαρίζει ένα chic αέρα. Εσείς τι λέτε;

Αυτά είναι τα beauty looks που ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε!

Ένα υπέροχο άρωμα και πανέμορφο δώρο για κάθε άντρα!