Νο way: Η Kylie Jenner έκανε τα μαλλιά της ράστα!

Βιβή Αγγελάκη
Νο way: Η Kylie Jenner έκανε τα μαλλιά της ράστα!

Πολύ τολμηρή!


Εδώ και μια εβδομάδα έχει βαλθεί να μας τρελάνει με τις αλλαγές στην εμφάνισή της! Και γιατί άλλωστε να μη μπορεί, αφού κι αυτή ανήκει στη γνωστή οικογένεια Kardashian. Έτσι, λοιπόν, πριν λίγες μέρες η Kylie ανέβασε μία φωτογραφία της στο Instagram, που ειλικρινά τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε!

Με ξανθά μαλλιά, έντονο cat eye look και φυσικά τα faux big lips της η 17χρονη Jenner έμοιαζε στην κυριολεξία με μια άλλη!

kylie-jenner-ksanthia

Όμως η Kylie δεν έμεινε εκεί... Αποφάσισε να τολμήσει κάτι εντελώς διαφορετικό στα μαλλιά της: τα ράστα. Ναι καλά διαβάσατε! Στην κουζίνα και με κόκκινο φωτισμό να τη φωτίζει, η Kylie κάνει θραύση τόσο με το νέο της hairlook, όσο και με το αποκαλυπτικό μπούστο της.

hrgtjer

Πιάνοντας τα ράστα μαλλιά της ψηλά, σε μια χαλαρή κοτσίδα και με τυλίγοντας ένα μαντήλι γύρω από το κεφάλι της η Kylie έδειχνε πιο άνετη και χαλαρή από ποτέ.

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε την ώρα μιας φωτογράφισης στην έρημο του Los Angeles. Φορώντας ένα λευκό, μακρύ φόρεμα η Kylie έδειξε μια άλλη πλευρά της ομορφιάς της.

kylie-jenner-new-love-magazine-pics-09

Η μικρή Jenner είναι εξοικειωμένη τόσο με τις αλλαγές στα μαλλιά της, μιας και πρόσφατα είχε δοκιμάσει το τυρκουάζ χρώμα στα μακριά μαλλιά της, ενώ λίγο παλαιότερα τη θυμόμαστε και με γκρι χρώμα, όσο και με τις sexy φωτογραφίσεις παρά το νεαρό της ηλικίας της!

kylie-jenner-love-magazine-1
kylie-jenner-new-love-magazine-pics-01

Αληθινά ή όχι τα ράστα μαλλιά της, ένα είναι σίγουρο : η Kylie Jenner ξέρει να προκαλεί!