Τις ζηλέψαμε! Τα 4 beauty looks που ξεχώρισαν στο amfAR New York Gala 2015

Βιβή Αγγελάκη
Τις ζηλέψαμε! Τα 4 beauty looks που ξεχώρισαν στο amfAR New York Gala 2015

Αυτές που "έλαμπαν"...


Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε ένα ξεχωριστό Gala στη Νέα Υόρκη, μια βραδιά αφιερωμένη σε όλους αυτούς που συμβάλλουν στο έργο για την καταπολέμηση του AIDS. Η λαμπερή βραδιά εκτός από φιλανθρωπικό χαρακτήρα, συγκίνηση και γενικότερα έντονα συναισθήματα, είχε και ένα glam αέρα , μιας και το «παρών» έδωσαν πολλές κυρίες από το χώρο της παγκόσμιας showbiz. Όμως, όπως γίνεται κάθε φορά, κάποιες εντυπωσίασαν με τις επιλογές στα beauty looks τους.

Ας δούμε τις τοπ 4 που ξεχωρίσαμε και φυσικά ζηλέψαμε για τις beauty επιλογές τους!

Kendall Jenner

kendall-jenner-overlining-lips-lipstick-w540 67c38

Έλαμπε μέσα στο κατακόκκινο φόρεμά της, Romona Keveza, ενώ στο beauty look της ζηλέψαμε το super sexy ανοιχτό κόκκινο κραγιόν στα χείλη της (που ήταν σε ίδια απόχρωση με το φόρεμά της). Το μυστικό της; Το μολύβι χειλιών που έκανε τα χείλη της να φαίνονται πιο ζουμερά και μεγάλα.


Karlie Kloss

463221866 85193

Η Karlie Kloss έκανε τα φλας των φωτογράφων να αστράφτουν μανιωδώς! Επιλέγοντας ένα μάξι μαύρο φόρεμα, Thierry Mugler, με έντονο σκίσιμο στο πόδι που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της , η Karlie απλά έδειχνε τόσο ανεπιτήδευτα sexy! Τα μυστικά του beauty look της;

Τα super απαλά μαλλιά της (χρησιμοποιήθηκε το Studio line hot &smooth straight spray), η αψεγάδιαστη επιδερμίδα της (Skin perfection pixel perfect your skin και το infallible foundation mat σε απόχρωση 120 vanilla) , οι έντονες βλεφαρίδες της (επέλεξε να τονίσει τις βλεφαρίδες μόνο του πάνω βλεφάρου της με τη Volume million lashes, so couture σε μαύρη απόχρωση) και το υπέροχο απαλό ροζ χρώμα στα χείλη της (Color Richie lip, σε απόχρωση 303 tender rose).

Crystal Renn

MTI4MDYzNTU4NzUwNTc5MzMx e0333

Το πανέμορφο μοντέλο έφερε την αίγλη του παλιού Hollywood στη Νέα Υόρκη. Το faux bob με το wavy look στα μαλλιά της, το κατακόκκινο ματ χρώμα στα χείλη της αλλά και το έντονο cat eye look της, απλά μας μάγεψαν! Το μυστικό της; Το ανάποδο cat eye look που έκανε το βλέμμα της ακόμη πιο δραματικό και έντονο.

Camila Alves

463225844 416fe

Η Camila έλαμπε μέσα στο ιδιαίτερο φόρεμά της, Romona Keveza! Το beauty look της περιελάμβανε ένα sleeky ponytail με βαθιά χωρίστρα στο κέντρο και smokey eye look με πράσινη μεταλλική σκιά. Το μυστικό της; Το βλέμμα της έδειχνε ακόμη πιο φωτεινό καθώς πέρασε μια χρυσή σκιά στην εσωτερική κόγχη των ματιών της.

Kendall Jenner & Karlie Kloss εντυπωσίασαν με τις σέξι εμφανίσεις τους στο amfAR Gala

Πάει αντίθετα στην τάση του φετινού χειμώνα και λέει ΝΑΙ στα μακριά μαλλιά!

Οι άντρες μίλησαν: Αυτά είναι τα 3 dont's στο μακιγιάζ του πρώτου ραντεβού