Why have one,when you can have more?Οι 50 αποχρώσεις κραγιόν του Tom Ford που θα λατρέψετε

Βιβή Αγγελάκη
Why have one,when you can have more?Οι 50 αποχρώσεις κραγιόν του Tom Ford που θα λατρέψετε

Lips and boys: Ανακαλύψτε τα τη νέα συλλογή και φωτογραφηθείτε μαζί με τα αγαπημένα αγόρια του Tom Ford!


Μια μέρα μετά την πρεμιέρα της πολυσυζητημένης ταινίας Fifty Shades of Grey και ώρες πριν του Αγίου Βαλεντίνου ο Tom Ford καινοτομεί και παρουσιάζει τη συλλογή Lips and boys, μια πρωτοποριακή στο είδος της συλλογή από 50 κραγιόν με τα ονόματα των ανδρών που ο ίδιος θαυμάζει, από φίλους και συνεργάτες του έως άνδρες που θεωρεί ότι αποτελούν πηγή έμπνευσης.

«Μου αρέσει η ιδέα του κραγιόν που παίρνει το όνομά του από αγόρια. Γιατί να δεσμευτείτε σε ένα, όταν μπορείτε να έχετε περισσότερα;» ρωτά ο Tom Ford όλες τις γυναίκες, προσκαλώντας σας, αύριο Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2014, στο counter Tom Ford στο πολυκατάστημα Attica στο Golden Hall να ανακαλύψετε τα αγαπημένα αγόρια του!

attachment 652b4


Η συλλογή Lips and boys ήδη ξεκίνησε από σήμερα να λανσάρεται αποκλειστικά στο πολυκατάστημα Attica στο Golden Hall και φυσικά έτρεξα να ζήσω από κοντά αυτή την εμπειρία! Από τον James στον Henry και από τον Σταύρο στον Francesco, κάθε απόχρωση των Lips & Boys θα απογειώσει τα χείλη σας , αλλά και τη διάθεσή σας, πιστέψτε με.

TFB LIPSANDBOYS ALINE GRP NOLOGO LR e8086

Η συλλογή αυτή παρουσιάζεται σε μια κομψή, περιορισμένης έκδοσης συσκευασία κραγιόν αρκετά μικρή για να χωράει στη μικρότερη τσάντα! Κάθε απόχρωση μεταμορφώνει τα χείλη, δημιουργώντας παράλληλα μια ακόρεστη επιθυμία να δοκιμάσεις περισσότερους από έναν...

Εγώ διάλεξα για αρχή τον Xavier, εσείς;

10968074 824401940965178 1614188806 n a0174


Σημειώστε λοιπόν: To Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, από τις 12:00 – 15:00 στο Attica Golden Hall θα δοκιμάσετε τις 50 αποχρώσεις του Tom αλλά θα έχετε την ευτκαιρία να φωτογραφηθείτε μαζί με τα αγαπημένα αγόρια του Tom Ford!

Μη το χάσετε!