Είπε να αφήσει τις περούκες, έκοψε τα μαλλιά της καρέ και δείχνει πιο chic από ποτέ!

Βιβή Αγγελάκη
Είπε να αφήσει τις περούκες, έκοψε τα μαλλιά της καρέ και δείχνει πιο chic από ποτέ!

Συνέβη χθες. Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε.

Μας συνηθίζει στις extra αποκαλυπτικές και ιδιαίτερες εμφανίσεις της, όπου και αν βρεθεί! Είτε με τις ενδυματολογικές επιλογές της, είτε με τα beauty looks της, ξέρει να προκαλεί και να στρέφει τα βλέμματα όλων πάνω της.

Κι ενώ το αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές αγγίζει τα όρια του κιτς και της κακογουστιάς η Lady Gaga με τους εκατομμύρια fans παγκοσμίως, είπε για μια μέρα να φανεί φυσιολογικός άνθρωπος και να δείξει και λίγο τη γυναικεία, sexy πλευρά της!

Χθες, λοιπόν, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η pop star έκανε το ντεμπούτο της με ένα νέο haircut και χρώμα στα μαλλιά της.

ladyjhrthwcerj e6156

Έτσι, ενώ στην αρχή της εβδομάδας την είχαμε δει στο red carpet των Grammy Awards 2015 με μακριά γκρι- ασημί μαλλιά, η Lady Gaga αποφάσισε να ακολουθήσει την τάση των καιρών και να κόψει τα μαλλιά της καρέ ενώ τα έβαψε σε σκούρο καστανό χρώμα.

ladybshegcjeg ry 7f001


Πραγματικά, είναι από τις λίγες φορές που η Lady δείχνει πιο chic και sexy από ποτέ! Μάλιστα ανεβάζοντας τις φωτογραφίες με το νέο της κούρεμα στο Instagram σχολίασε: "Love my new haircut!"

ladygagagwye 4e2cc


Με super sexy μακιγιάζ, ποζάρει στην κάμερα και φαίνεται να απολαμβάνει το νέο της hairlook, ενώ δηλώνει «έτοιμη να γιορτάσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου» !

lasyuweu 6c1b4


Πόσο θα κρατήσει άραγε το νέο της hairlook;

Ποια διάσημη εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με περούκα;

Τις ζηλέψαμε! Τα 4 beauty looks που ξεχώρισαν στο amfAR New York Gala 2015